Sisata i guzata
Well-known member
Ima ali onih koje ne pustaju ljude sa forumai Ana...Na forumu nema zena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ali onih koje ne pustaju ljude sa forumai Ana...Na forumu nema zena
Zašto si protiv plavoga? Ima u plavome odličnih cura.Kako moze biti sa zenom iz plavog oglasnika
Zato sto rade redaljku i ne peru se poslje odnosaZašto si protiv plavoga. Ima u plavome odličnih cura.
Ventura, čim se Aleks oglasi, idemo.
Value je kod nje.
Sigurno bolje nego sa zenom iz foruma
Ne rade sve kao ti u kranjcevicevojZato sto rade redaljku i ne peru se poslje odnosa
Nekad bilo sad se spominjalo... Sve sto je vrijedilo vise nije u oglasu....Ne rade sve kao ti u kranjcevicevoj
Pa ja ih znam nekoliko... I niti jedna se ne pere poslije odnosa...Ne znaš koliko si u krivu.
Polako Ventura, ja kad sam polozio, rekao sam si da cu oduvijek voziti golfa4 i da nema boljeg auta..ali kad sjednes u audi, bmw..... shvatit cesNe znaš koliko si u krivu.
Ne jebe momcic nego novcicE tu bosanku je bivsi ostavio radi mene, a mene radi jedne mulatkinje bombe ciji kontakt ne smijem podijelit jer bi pali u nesvjest.. A noderator sw smijao kako lik izgleda...
Pa da, bio je kod ovih tvojih strankinja, ro je za njega bio golf 4...Polako Ventura, ja kad sam polozio, rekao sam si da cu oduvijek voziti golfa4 i da nema boljeg auta..ali kad sjednes u audi, bmw..... shvatit ces
Sad kad dodem obavezno me pocasti, ali nismo u kontaktu dvije godine...SiG ti kao da si u meksičkoj sapunici. Ja blokirao nakon prvog ostavljanja.
Fizicki sam ga napala pred ljudima, bas nikad nisam bila ljubomornaSad kad dodem obavezno me pocasti, ali nismo u kontaktu dvije godine...
Tko nezna vozit golfa 4. Mora se uciti na golf 2Pa da, bio je kod ovih tvojih strankinja, ro je za njega bio golf 4...
To su mila i pantrra. ...Tko nezna vozit golfa 4. Mora se uciti na golf 2
Pantera je golf kec i to onaj TAS-ov. Nije nešto izgledom ali je neuništiv kao i ona.To su mila i pantrra. ...
Pa izgleda meni ok...Pantera je golf kec i to onaj TAS-ov. Nije nešto izgledom ali je neuništiv kao i ona.
Golf kec ili Pantera?Pa izgleda meni ok...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|