Sisata i guzata
Well-known member
Ne primam ljude sa forumaTreba malo pogurat tu pricu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne primam ljude sa forumaTreba malo pogurat tu pricu...
Ma ajde..pa svi znamo za troje sa foruma, moze i cetvrti..Ne primam ljude sa foruma
Koji su to, jedini sa foruma je ventura a za moderatora nisam znala da je ns forumu.... Kao sto rekoh zajebancija da ali nesto vise ne a i nemam vremenaMa ajde..pa svi znamo za troje sa foruma, moze i cetvrti..
Nikakav joe nije bio...Moderator, ventura, onaj joe neki..
prije drukčije reklaNe primam ljude sa foruma
Ne zelim tracere vec finu gospodu...prije drukčije rekla
to se na mene odnosi?Ne zelim tracere vec finu gospodu...
Pa 90% rasprave ti je za dan dva kontradiktorno u odnosu na danas što se raspravljalo.Ovo je sve sad postalo malo kotradiktorno... neznam jel ja krivo tumacim ili?!
Btw. Drugi put kad se sexas ostavi mobitel sa strane a ne da ti mjeri i skokove..
Ma jok, hodam i to puno... Sve obavljam pjesice a posla pun kurac...Ovo je sve sad postalo malo kotradiktorno... neznam jel ja krivo tumacim ili?!
Btw. Drugi put kad se sexas ostavi mobitel sa strane a ne da ti mjeri i skokove..
Ne na sve sa foruma...to se na mene odnosi?
A kad se seksam to su skokovi po sat dva ali ih nazalost ne mjerim...Ma jok, hodam i to puno... Sve obavljam pjesice a posla pun kurac...
Pa na forumu i trebaš očekivati tračeve.Ne na sve sa foruma...
Pa bas zato ne primam ljude sa forumaPa na forumu i trebaš očekivati tračeve.
Koja je definicija i svrha foruma?
Moji gosponi ne pricaju o nikomePa bas zato ne primam ljude sa foruma
Ventura, jesi ti među njima? xDMoji gosponi ne pricaju o nikome
Ventura je samo meni poslao recenziju..Ali je znao da ja nisam tracer..Ventura, jesi ti među njima? xD
Al u ovom slucaju je kontradiktorno zadnjih 3 sata a ne dva danaPa 90% rasprave ti je za dan dva kontradiktorno u odnosu na danas što se raspravljalo.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|