Sisata i guzata
Well-known member
Ne primam ljude sa forumaTreba malo pogurat tu pricu...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne primam ljude sa forumaTreba malo pogurat tu pricu...
Ma ajde..pa svi znamo za troje sa foruma, moze i cetvrti..Ne primam ljude sa foruma![]()
Koji su to, jedini sa foruma je ventura a za moderatora nisam znala da je ns forumu.... Kao sto rekoh zajebancija da ali nesto vise ne a i nemam vremenaMa ajde..pa svi znamo za troje sa foruma, moze i cetvrti..
Nikakav joe nije bio...Moderator, ventura, onaj joe neki..
prije drukčije reklaNe primam ljude sa foruma![]()
Ne zelim tracere vec finu gospodu...prije drukčije rekla
to se na mene odnosi?Ne zelim tracere vec finu gospodu...
Pa 90% rasprave ti je za dan dva kontradiktorno u odnosu na danas što se raspravljalo.Ovo je sve sad postalo malo kotradiktorno... neznam jel ja krivo tumacim ili?!
Btw. Drugi put kad se sexas ostavi mobitel sa strane a ne da ti mjeri i skokove..![]()
Ma jok, hodam i to puno... Sve obavljam pjesice a posla pun kurac...Ovo je sve sad postalo malo kotradiktorno... neznam jel ja krivo tumacim ili?!
Btw. Drugi put kad se sexas ostavi mobitel sa strane a ne da ti mjeri i skokove..![]()
Ne na sve sa foruma...to se na mene odnosi?
A kad se seksam to su skokovi po sat dva ali ih nazalost ne mjerim...Ma jok, hodam i to puno... Sve obavljam pjesice a posla pun kurac...
Pa na forumu i trebaš očekivati tračeve.Ne na sve sa foruma...![]()
Pa bas zato ne primam ljude sa forumaPa na forumu i trebaš očekivati tračeve.
Koja je definicija i svrha foruma?
Moji gosponi ne pricaju o nikomePa bas zato ne primam ljude sa foruma![]()
Ventura, jesi ti među njima? xDMoji gosponi ne pricaju o nikome![]()
Ventura je samo meni poslao recenziju..Ali je znao da ja nisam tracer..Ventura, jesi ti među njima? xD
Al u ovom slucaju je kontradiktorno zadnjih 3 sata a ne dva danaPa 90% rasprave ti je za dan dva kontradiktorno u odnosu na danas što se raspravljalo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|