Sisata i guzata
Well-known member
Ventura je pazio da recenzija bude opcenita i da ne otkriva privatne stvariVentura je samo meni poslao recenziju..Ali je znao da ja nisam tracer..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ventura je pazio da recenzija bude opcenita i da ne otkriva privatne stvariVentura je samo meni poslao recenziju..Ali je znao da ja nisam tracer..
Sto tocno?Al u ovom slucaju je kontradiktorno zadnjih 3 sata a ne dva dana![]()
Znam, karikiram.Al u ovom slucaju je kontradiktorno zadnjih 3 sata a ne dva dana![]()
Kazes da je jucer bilo 3x po 3x, zatim poslije kazes da sta ces kad imas 3 jebaca, jel to znaci da Ventura nije bio jedini sinoc?Sto tocno?
Pa nije svaki dan isti, uglavnom je 1 ali se ponekad, rijetko, drugacije zvijezde poslozeKazes da je jucer bilo 3x po 3x, zatim poslije kazes da sta ces kad imas 3 jebaca, jel to znaci da Ventura nije bio jedini sinoc?
A prije svega toga kazes da ti svoju energiju i vrijeme usmjeris samo na jednoga.
Mislim vjerojatno sam dobro shvatio i nije kontradiktorno, ali netko novi ili ko nije stalno u temi bi to mogao protumaciti na razne nacine pa i ovako kontradiktorno jer nije dovoljno precizirano ili lijepo pojasnjeno.![]()
Kazes da je jucer bilo 3x po 3x, zatim poslije kazes da sta ces kad imas 3 jebaca, jel to znaci da Ventura nije bio jedini sinoc?
A prije svega toga kazes da ti svoju energiju i vrijeme usmjeris samo na jednoga.
Mislim vjerojatno sam dobro shvatio i nije kontradiktorno, ali netko novi ili ko nije stalno u temi bi to mogao protumaciti na razne nacine pa i ovako kontradiktorno jer nije dovoljno precizirano ili lijepo poja
Pa kaj je problem svrsit 3 puta u 2hE da, i cekaj, 3x???
Pa sta je taj robot, led te jebo.
![]()
a veliš trojica njih plus ventura ,sa svakim 3-4 sata. bome ti dan prekratak hehePa nije svaki dan isti, uglavnom je 1 ali se ponekad, rijetko, drugacije zvijezde posloze![]()
Ma nije ak si u dobrom drustvu i atmosferi, ja sam u rutini pa dok se drugi put odlucim zaspim vec.Pa kaj je problem svrsit 3 puta u 2h
A neee ventura je jedinia veliš trojica njih plus ventura ,sa svakim 3-4 sata. bome ti dan prekratak hehe
Ak ne zna celo selo da si jebal , to ti je isto kao i da nisito se na mene odnosi?
Onda ti mene nisi jebalAk ne zna celo selo da si jebal , to ti je isto kao i da nisi![]()
Sig, ulovili te deckia veliš trojica njih plus ventura ,sa svakim 3-4 sata. bome ti dan prekratak hehe
Moras napisat recenzijuOnda ti mene nisi jebal![]()
Ja sam nevina...Sig, ulovili te decki![]()
Ajmo moderator, dugo nisi napisao recenziiu...Moras napisat recenziju
Da jbt on misli da mislim da je on prrsladak
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |