Sisata i guzata
Well-known member
Ventura je pazio da recenzija bude opcenita i da ne otkriva privatne stvariVentura je samo meni poslao recenziju..Ali je znao da ja nisam tracer..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ventura je pazio da recenzija bude opcenita i da ne otkriva privatne stvariVentura je samo meni poslao recenziju..Ali je znao da ja nisam tracer..
Sto tocno?Al u ovom slucaju je kontradiktorno zadnjih 3 sata a ne dva dana
Znam, karikiram.Al u ovom slucaju je kontradiktorno zadnjih 3 sata a ne dva dana
Kazes da je jucer bilo 3x po 3x, zatim poslije kazes da sta ces kad imas 3 jebaca, jel to znaci da Ventura nije bio jedini sinoc?Sto tocno?
Pa nije svaki dan isti, uglavnom je 1 ali se ponekad, rijetko, drugacije zvijezde poslozeKazes da je jucer bilo 3x po 3x, zatim poslije kazes da sta ces kad imas 3 jebaca, jel to znaci da Ventura nije bio jedini sinoc?
A prije svega toga kazes da ti svoju energiju i vrijeme usmjeris samo na jednoga.
Mislim vjerojatno sam dobro shvatio i nije kontradiktorno, ali netko novi ili ko nije stalno u temi bi to mogao protumaciti na razne nacine pa i ovako kontradiktorno jer nije dovoljno precizirano ili lijepo pojasnjeno.
Kazes da je jucer bilo 3x po 3x, zatim poslije kazes da sta ces kad imas 3 jebaca, jel to znaci da Ventura nije bio jedini sinoc?
A prije svega toga kazes da ti svoju energiju i vrijeme usmjeris samo na jednoga.
Mislim vjerojatno sam dobro shvatio i nije kontradiktorno, ali netko novi ili ko nije stalno u temi bi to mogao protumaciti na razne nacine pa i ovako kontradiktorno jer nije dovoljno precizirano ili lijepo poja
Pa kaj je problem svrsit 3 puta u 2hE da, i cekaj, 3x???
Pa sta je taj robot, led te jebo.
a veliš trojica njih plus ventura ,sa svakim 3-4 sata. bome ti dan prekratak hehePa nije svaki dan isti, uglavnom je 1 ali se ponekad, rijetko, drugacije zvijezde posloze
Ma nije ak si u dobrom drustvu i atmosferi, ja sam u rutini pa dok se drugi put odlucim zaspim vec.Pa kaj je problem svrsit 3 puta u 2h
A neee ventura je jedinia veliš trojica njih plus ventura ,sa svakim 3-4 sata. bome ti dan prekratak hehe
Ak ne zna celo selo da si jebal , to ti je isto kao i da nisito se na mene odnosi?
Onda ti mene nisi jebalAk ne zna celo selo da si jebal , to ti je isto kao i da nisi
Sig, ulovili te deckia veliš trojica njih plus ventura ,sa svakim 3-4 sata. bome ti dan prekratak hehe
Moras napisat recenzijuOnda ti mene nisi jebal
Ja sam nevina...Sig, ulovili te decki
Ajmo moderator, dugo nisi napisao recenziiu...Moras napisat recenziju
Ma na sebe mislim
Da jbt on misli da mislim da je on prrsladak
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|