Ja sam mislio da se primis pravog posla a ne da mu listas plavi ..E a ona Elena 21 god
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislio da se primis pravog posla a ne da mu listas plavi ..E a ona Elena 21 god
A tooo... A ja sam vjerna zena, ne zelim prevariti moderatoraJa sam mislio da se primis pravog posla a ne da mu listas plavi ..
Hmm... imas pravo ali mislim da bi i ona iskoristila tu njegovu neiskvarenost...tesko bi bilo ista vise od masazeNiti jedna od ovih nije za tebe . Mislim da bi ti odgovarala ova djevojka :
Nikki
tel:+385955837448Crnka, 25 god
Atraktivna crnka, 25 god., pruža opuštajuće i body to body masaže. Slike su moje.www.oglasnik.hr
Kreće ti s masažama 400 B2B + 200 oral +200-300 komplet = 800-900
Najljepša cura u oglasniku .
Dragi Ventura , nemoj se samo zaljubit, imat ćemo onda puno posla s tobom.
Kak si to lijepo napisao najljepša cura - u plavom oglasnikuNiti jedna od ovih nije za tebe . Mislim da bi ti odgovarala ova djevojka :
Nikki
tel:+385955837448Crnka, 25 god
Atraktivna crnka, 25 god., pruža opuštajuće i body to body masaže. Slike su moje.www.oglasnik.hr
Kreće ti s masažama 400 B2B + 200 oral +200-300 komplet = 800-900
Najljepša cura u oglasniku .
Dragi Ventura , nemoj se samo zaljubit, imat ćemo onda puno posla s tobom.
Masaze su po mom misljenju prevara, 100 kn da skine hlace, jos 100 za carape, pa jos 100 za gace... Za te pare jebes, realnoHmm... imas pravo ali mislim da bi i ona iskoristila tu njegovu neiskvarenost...tesko bi bilo ista vise od masaze
Onda nam je zadnja nada Crystal...ne.vidim druge..A tooo... A ja sam vjerna zena, ne zelim prevariti moderatora
Ni ona ne zeli prevariti moderatora, vidis da joj je u svakom postuOnda nam je zadnja nada Crystal...ne.vidim druge..
Mislim da bi dobio sve u paketu bez puno problema . Samo da mu se noge ne odsjeku kad ju ugleda . Sjeti se kako smo mi zjevnuli kad je Nikki otvorila vrata .Hmm... imas pravo ali mislim da bi i ona iskoristila tu njegovu neiskvarenost...tesko bi bilo ista vise od masaze
Sisi , dobit ćeš po guziNi ona ne zeli prevariti moderatora, vidis da joj je u svakom postu
A u guzu?Sisi , dobit ćeš po guzi
Pa kako to izgleda NikkiMislim da bi dobio sve u paketu bez puno problema . Samo da mu se noge ne odsjeku kad ju ugleda . Sjeti se kako smo mi zjevnuli kad je Nikki otvorila vrata .
Molim te , budi pristojna .A u guzu?
Kao na slikama , premda nisu slike njezine .Pa kako to izgleda Nikki
E jbg nisam ispratila, ne znam tko jeKao na slikama , premda nisu slike njezine .
E jbg nisam ispratila, ne znam tko je
Izgleda ok ali meni po nicemu posebno, ista breskvica i jos par njihCrnka, 25 god
Možda čak i prva slika da je njezina.
Evo nam i Elene , nju je Marijole prvi od nas dvojice sredioVentura javi se.. mi tu rudarimo za tebe a tebe nigdje
To sam mu i ja pisao cijelo vrijeme... ne vrijediE frende Ventura ako nastaviš biti takav pristojan bi dalje u životu tebe će jašiti i Kurta i Murta. Jbg nijevti zamjeriti jer sam i sam bio takav. Sljedeći put kod kurve ne diskutiraj nego jebi kako ti hoćeš a ne traži pismenu dozvolu za svaki čin. Prvo ju nalupaj po dupetu da gori pa ćeš vidjeti da će te više cijeniti a ne na finjaka jer one to nanjuše i onda si gotov. Zato im ne daj im ni vremena ni povoda za diskusiju nego samo kreši.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|