Sisata i guzata
Well-known member
Vidite da mi je lijepo ovako u ilegali

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidis da nije ništa pisao o Ukrajinki, samo se žalio da se nije ljubila. Ti ga buš kušnula par puta i nema žalbe .A ne, ne bude on pisao recenzije o meni, sto se pisalo, pisalo se![]()
Ako nije pisao o njoj o meni ce tri stranicePa vidis da nije ništa pisao o Ukrajinki, samo se žalio da se nije ljubila. Ti ga buš kušnula par puta i nema žalbe .
Ti jos nisi napisao recenziju kako nemam svijetla u kupaonici i hvala ti na tomeAko nije pisao o njoj o meni ce tri straniceNemoguce je mene jebati a da ti ne ostane takav dozivljaj, Sisy je cudno koje se ne ponavlja, bez lazne skromnosti
![]()
Ajde nećemo pretjerivati .Ako nije pisao o njoj o meni ce tri straniceNemoguce je mene jebati a da ti ne ostane takav dozivljaj, Sisy je cudno koje se ne ponavlja, bez lazne skromnosti
![]()
Da je djevac bilo bi mi fora, iako ja vjerojatno nisam njegov tip zeneAjde nećemo pretjerivati .
Mene više brinu njegove psihofizičke sposobnosti , treba to izdržati 1 sat![]()
E pa sad da raspišemo natječaj za djevca , samo za tebeDa je djevac bilo bi mi fora, iako ja vjerojatno nisam njegov tip zene![]()
To mi je san, od deckica 18,19 god napraviti muskarcaE pa sad da raspišemo natječaj za djevca , samo za tebe![]()
Fakat me iznenađuješTo mi je san, od deckica 18,19 god napraviti muskarca![]()
Ajde riješi jednog pa nam napisi RecenzijuJavilo se gro nevinih u pp, mogla bi raspisati natjecaj kao neka poduka, tako nesto![]()
Budem mozda ovih danaAjde riješi jednog pa nam napisi Recenziju![]()
Nećemo sad o tim tehničkim detaljima , ali bilo je tople vodeTi jos nisi napisao recenziju kako nemam svijetla u kupaonici i hvala ti na tome![]()
Vec i bilo je vode je za svaku pohvaluNećemo sad o tim tehničkim detaljima , ali bilo je tople vode![]()
Ajde nećemo pretjerivati .
Mene više brinu njegove psihofizičke sposobnosti , treba to izdržati 1 sat![]()
Samo je jedan način da saznamoZanima me kako bi danas izgledala recenzija o meni evo ozbiljno, majke mi![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|