Sisata i guzata
Well-known member
Vidite da mi je lijepo ovako u ilegali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidis da nije ništa pisao o Ukrajinki, samo se žalio da se nije ljubila. Ti ga buš kušnula par puta i nema žalbe .A ne, ne bude on pisao recenzije o meni, sto se pisalo, pisalo se
Ako nije pisao o njoj o meni ce tri straniceNemoguce je mene jebati a da ti ne ostane takav dozivljaj, Sisy je cudo koje se ne ponavlja, bez lazne skromnostiPa vidis da nije ništa pisao o Ukrajinki, samo se žalio da se nije ljubila. Ti ga buš kušnula par puta i nema žalbe .
Ti jos nisi napisao recenziju kako nemam svijetla u kupaonici i hvala ti na tomeAko nije pisao o njoj o meni ce tri straniceNemoguce je mene jebati a da ti ne ostane takav dozivljaj, Sisy je cudno koje se ne ponavlja, bez lazne skromnosti
Ajde nećemo pretjerivati .Ako nije pisao o njoj o meni ce tri straniceNemoguce je mene jebati a da ti ne ostane takav dozivljaj, Sisy je cudno koje se ne ponavlja, bez lazne skromnosti
Da je djevac bilo bi mi fora, iako ja vjerojatno nisam njegov tip zeneAjde nećemo pretjerivati .
Mene više brinu njegove psihofizičke sposobnosti , treba to izdržati 1 sat
E pa sad da raspišemo natječaj za djevca , samo za tebeDa je djevac bilo bi mi fora, iako ja vjerojatno nisam njegov tip zene
To mi je san, od deckica 18,19 god napraviti muskarcaE pa sad da raspišemo natječaj za djevca , samo za tebe
Fakat me iznenađuješTo mi je san, od deckica 18,19 god napraviti muskarca
A pricali smo vec o tomeFakat me iznenađuješ
Ajde riješi jednog pa nam napisi RecenzijuJavilo se gro nevinih u pp, mogla bi raspisati natjecaj kao neka poduka, tako nesto
Budem mozda ovih danaAjde riješi jednog pa nam napisi Recenziju
Nećemo sad o tim tehničkim detaljima , ali bilo je tople vodeTi jos nisi napisao recenziju kako nemam svijetla u kupaonici i hvala ti na tome
Vec i bilo je vode je za svaku pohvaluNećemo sad o tim tehničkim detaljima , ali bilo je tople vode
Ajde nećemo pretjerivati .
Mene više brinu njegove psihofizičke sposobnosti , treba to izdržati 1 sat
Samo je jedan način da saznamoZanima me kako bi danas izgledala recenzija o meni evo ozbiljno, majke mi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|