Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kuzim ni jazašto samo njemu?
Zato što diskrecija je bitna a Ventura je fin dečkozašto samo njemu?
Ja sam mu dala odobrenje da moze i tu postaviti s obzirom da nemam oglas i da se nikome tak i tak ne javljamZato što diskrecija je bitna a Ventura je fin dečko
I zato što mu se sviđa Sig... (moje mišljenje)Zato što diskrecija je bitna a Ventura je fin dečko
Ha e to ne znam...I zato što mu se sviđa Sig... (moje mišljenje)
Pa ja sam to kratko opisala, meni je bilo lijepo....ako neće on ovdje napisati napiši ti sig
bok svima. evo me s posla. puno tog napisano. al ovaj s poršeom je legenda haha. točno mi ga žao
Kad Skupiš 300kn i odeš na neku babicu budeš i ti pisao anegdote... do tada šparaj da teti baksu ostaviš barbaš bi volio da napiše još anegdota haha
hahha baš si okKad Skupiš 300kn i odeš na neku babicu budeš i ti pisao anegdote... do tada šparaj da teti baksu ostaviš bar
Antonio koliko imaš godina ako nije tajna? Ovo 1992 u nicku je godina rođenja ili?Kad Skupiš 300kn i odeš na neku babicu budeš i ti pisao anegdote... do tada šparaj da teti baksu ostaviš bar
JepAntonio koliko imaš godina ako nije tajna? Ovo 1992 u nicku je godina rođenja ili?
Ne,godina kad sam jebo zadnji putaAntonio koliko imaš godina ako nije tajna? Ovo 1992 u nicku je godina rođenja ili?
Umorno jucer smo do 2 ujutro cekali recenziju od venture
Nije, nije rekao mi je da ne smije kopirati jer ti je obecaoJe li ti poslao Marijole moju recenziju?
I tako su meni ostali upitnici iznad glave....Nije, nije rekao mi je da ne smije kopirati jer ti je obecao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|