Nakon ovoga nije Venturi lako...samo jos fali da sombero uletiDva sata mu se nabijam na kurac i samaram ga sisama....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon ovoga nije Venturi lako...samo jos fali da sombero uletiDva sata mu se nabijam na kurac i samaram ga sisama....
Nakon ovoga nije Venturi lako...samo jos fali da sombero uleti
Sa Venturom mi je bilo prekrasno ali od svih ovih godina jedino mi iskustvo sa moderatorom ostalo u sjecanju od prvog do zadnjeg putaNakon ovoga nije Venturi lako...samo jos fali da sombero uleti
Ee ali jel se nabijala 2 sata ili si se raspitivao?Bili smo i mi 2 sata zajedno.
I dvaput si me jebao, dogovorili smo guzu za sljedeci put jer nije bilo vremena...Bili smo i mi 2 sata zajedno.
Nabijala sam ae oko sat...Ee ali jel se nabijala 2 sata ili si se raspitivao?
Svaka cast ventura..di je onaj juice16puta..njemu se sigurno bivsa nabijala 8 satiNabijala sam ae oko sat...
Nabijala sam ae oko sat...
Ma jesam, brzo ti je proletjelo...Mislim da nisi toliko.
Male, nevine, slatke laziMa jesam, brzo ti je proletjelo...
Ne lazem, stvarno je tako bilo, nwmam razloga lagatiMale, nevine, slatke lazi
Meni je drago za Venturu..ja ga isto volim ko ti samo na drukciji nacinNe lazem, stvarno je tako bilo, nwmam razloga lagati
Ventura sad samo kod mene dolaziVentura, dosla nam neka "amerikanka". Jesi vidio?
Do lijeta ce te zaboravit..znam ja kakvog je duha A-VenturaVentura sad samo kod mene dolazi
A nije bas....Do lijeta ce te zaboravit..znam ja kakvog je duha A-Ventura
Mene ne zaboravljaju ni nakon x godina a kamoli do ljeta....A nije bas....
Pa nisu svi promiskuitetni da mogu jebati bilo staSamo se ti nadaj....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|