M
Mozart deleted
Guest
Imas dobre sise ModeratoreČekaj malo, to znači da je Ventura jebao mene ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas dobre sise ModeratoreČekaj malo, to znači da je Ventura jebao mene ?
U mislima jedna na jajima druga...A nece... Ne zaboravlja se SiG tako lako...
Pa da imam SiG za partnericu mogli bi jebeno radit posaoVentura hoces ici sa Sig kod Bica?
Opa, poslovna ponuda...Pa da imam SiG za partnericu mogli bi jebeno radit posao
I svu zaradu bi njoj ostavio jer ja to ne radim zbog loveBico...
Opa, poslovna ponuda...
Pa ni jaI svu zaradu bi njoj ostavio jer ja to ne radim zbog love
Da ja imam takve sisulje, ukočilo bi me u leđima sad i odmah . Zadnji put me puknula sa sisom po glavi , još danas osjećam posljedice .Imas dobre sise Moderatore
Ja to radim zbog partnerice koja si zeli zaradit a inace to radim iz zabaveTko je rekao da nema kurvi ovdje na forumu?
Bico radi posao
I opet cu....Da ja imam takve sisulje, ukočilo bi me u leđima sad i odmah . Zadnji put me puknula sa sisom po glavi , još danas osjećam posljedice .
Kako god okrenes...na neki nacin, kurva si. Pardon prositutka iz zabaveJa to radim zbog partnerice koja si zeli zaradit a inace to radim iz zabave
Nema veze samo ti delajKako god okrenes...na neki nacin, kurva si. Pardon prositutka iz zabave
E ljudi da vi znate kako on jebee..I opet cu....
Ventura?E ljudi da vi znate kako on jebee..
Moderator a i Ventura isto, ali ko Moderator ne pamtim....Ventura?
Sig to se prica frendicama a ne nama.. da ima neke koristi..Moderator a i Ventura isto, ali ko Moderator ne pamtim....
Znaju i one. A i vjerujem da bi i svi vi mogli uciti od njega...Sig to se prica frendicama a ne nama.. da ima neke koristi..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|