Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas imam dogovoreno sa partnericom jer dolazi frajer gledat za 1500Jebe Ventura. Sombrero mozda a Bico tesko.
Mozemo se dogovoritIonako se moram osvetit moderatoru za nevjeru preko Bice
Pa odgovorio sam ti frende, vezano za Sombrera . A što se tiče teme , ne vidim smisla čemu to sad zatvarati pa otvarati opet iz početka .Poslao sam dvije zamolbe adminu. Ne odgovara.
Pa odgovorio sam ti frende, vezano za Sombrera . A što se tiče teme , ne vidim smisla čemu to sad zatvarati pa otvarati opet iz početka .
Pocele teorije zavjere...Ventura ne boj se, ovo je sve zajebancija...
Ventura hoces ici sa Sig kod Bica?Ventura ne boj se, ovo je sve zajebancija...
Ali nisam ti bio nevjeran , pitaj Marijoleta , ako meni ne vjeruješ, njemu sve prijavim .Ionako se moram osvetit moderatoru za nevjeru preko Bice
Tko to nas dvoje (Admin i Mod ) ???Znači vas dvoje ste ista osoba.
Na kraju ce bit da smo ti i ja ista osobaTko to nas dvoje (Admin i Mod ) ???
Istina je. Nije. Ali vjerujem i nadam se da hoce ,)Jel mi Moderator bio nevjeran?
Znači vas dvoje ste ista osoba.
Ventura otkriva nesto sto mnogi nisu ni razmisljaliTko to nas dvoje (Admin i Mod ) ???
Čekaj malo, to znači da je Ventura jebao mene ?Na kraju ce bit da smo ti i ja ista osoba
A nece... Ne zaboravlja se SiG tako lako...Istina je. Nije. Ali vjerujem i nadam se da hoce ,)
Pa hahahahahahahahahhhh ja ne moguČekaj malo, to znači da je Ventura jebao mene ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|