Sisata i guzata
Well-known member
Zato kaj joj je bitno njegovo misljenjeAli sta te briga ako imas svoju ekipu tu? Zakacis se bezveze za nekog idiota i iscrpi ti energiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato kaj joj je bitno njegovo misljenjeAli sta te briga ako imas svoju ekipu tu? Zakacis se bezveze za nekog idiota i iscrpi ti energiju.
Zato kaj joj je bitno njegovo misljenje
Eto, ne poznajemo se i ne mozemo suditiPa ni ovo ti neće reci neko tko me zaista poznaje
Najveće ljubavi su često potekle iz ovakvih situacijaMozda se i rodi ljubav na kraju.
Bas sam to htio reći... kraće i jednostavnije... sada pocinjem shvacati onu izreku žena je ženi vuk...Ima potencijala, ispickarale su se pa na pivu. Dobro, kod nas muskih je to puno jednostavnije
Reci istinu...Nije istina
Ja nisam nikog ispickala. Zena mene vrijedja valjda zato jer vise nije jedino zensko ma forumuJa o svima mislim sve najbolje dok ne upoznam osobu a vuk nisam nikomeIma potencijala, ispickarale su se pa na pivu. Dobro, kod nas muskih je to puno jednostavnije
Nemojte da sada i ja najebem zbog jedne glupe izrekeJa nisam nikog ispickala. Zena mene vrijedja valjda zato jer vise nije jedino zensko ma forumuJa o svima mislim sve najbolje dok ne upoznam osobu a vuk nisam nikome
Pa ni ja, ali stvarno. Kuckica, pickica itd itd... Mozda sam bila kurva iz plavog ali to nikome nisam nikad reklaMa bezveze ste se napizdile jedna na drugu, ali stvarno. Uopce ne kuzim cemu.
Dragi Ventura ,Ova rasprave nema veze sa temom koju sam ja otvorio.
Joooooooooooj, ovo je ovdje vrh ahahahahaDragi Ventura ,
Obećavam ti ovdje pred nekoliko tisuća članova, ja ću te osobno odvest na kurve i platit ako treba , majke mi rođene .
Ide na boljeHahahahaha ma daj me nemoj jebat znaci dirty Talk nista
On bi kod kristal...Dragi Ventura ,
Obećavam ti ovdje pred nekoliko tisuća članova, ja ću te osobno odvest na kurve i platit ako treba , majke mi rođene .
Ali tek na proljeće...On bi kod kristal...
mozda moderator malo to pogura sadAli tek na proljeće...
Pa mogao bi, a i vrijeme je blagdana, ovo ono, volimo se i to pa neki popust od same gospođice Crystal...mozda moderator malo to pogura sad
SIG ne spuštaj se iz svojih visina u tu kaljužu. Ti si dama.I to ti o meni zasigurno nitko nije rekao tko me zna
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|