Moj topli savjet ti je da napises sandreja na facebooku, jer mislim da je riječ o jedno te istoj osobi.Jel bio tko sa Sandrejom iz Hraščice? Dogovaram se sa njom ,pa me zanima kakva je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj topli savjet ti je da napises sandreja na facebooku, jer mislim da je riječ o jedno te istoj osobi.Jel bio tko sa Sandrejom iz Hraščice? Dogovaram se sa njom ,pa me zanima kakva je?
Nemoj niti probati ne vrijedi te novceJel bio tko sa Sandrejom iz Hraščice? Dogovaram se sa njom ,pa me zanima kakva je?
Debela.oko100kg..sise vece....malo pusi...i kad joj ga jednom.stavis vise nezeli u usta..da ga obradjuje..Jel bio tko sa Sandrejom iz Hraščice? Dogovaram se sa njom ,pa me zanima kakva je?
Recenzije nisu optimistične...ok,tnx.Debela.oko100kg..sise vece....malo pusi...i kad joj ga jednom.stavis vise nezeli u usta..da ga obradjuje..
i mene zanima isto managersvemira@gmail.comUpravo napravio profil.
Pročitao sam uglavnom skoro sve što se do sada pisalo.
Probao sam kontaktirati Anu od 21 god i Ninu, ali ništa.
Mene zanima ako ima tko broj od neke ozbiljne i korektne cure/žene, s kojom se moreš konkretno dogovoriti i da ne moraš čekati 2 mjeseca na odgovor. Ana od 47 god mi se čini kao žena koja bi mi odgovarala, ali ako sam dobro shvatio, ona ne prima više nove mušterije.
Takoder sam citao da su se zeznuli neki ovdje sto su dijelili brojeve jer su ljudi bez srama gnjavili cure, ja nisam takav i stvarno mi treba neka ozbiljna i ugodna žena, jer nisam zainteresiran za balave i bezobrazne.
Ako tko odluči podijeliti kakvu informaciju bio bih jako zahvalan.
Ja imam kontakt od jedne u zg i jedne u vž, za zg je provjereno, a ova iz vž sam čuo od više ljudi da daje za novac, ali nisam osobno isprobao.
Moj mail je mordorgigi@gmail.com
Oprostite na dugoj poruci, tolko o meni, za sada...
pozz frende mozr brojcek od doticne dame ,bio bi ti zahvalan !Svaka je bolja imam jednu jos nerazradjenu,32 god,radi u starackom. Ja dogovoril za 150e jbg,akrape vise ne placan
Moze kontakt ??Može li kontakt/skrin sa twoo-a u pp?
Imam od dvije lidije iz kc,jedna je iz pitomace. Imam neke iz vz,ana andrea klaudija iz čk itd.Sta imas
Moze kontakt od njihImam od dvije lidije iz kc,jedna je iz pitomace. Imam neke iz vz,ana andrea klaudija iz čk itd.
Nemam nista novi sam tuA ti,dal imas ti od.koje?
Na terenu sam a brojevi mi domaNemam nista novi sam tu
Imas koji broj od ck klijenticaNa terenu sam a brojevi mi doma
Koja to daje za slatko hahahaJavi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
Moze kontaktMože broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|