U kojem smislu?Čujem i ne vjerujem kakvih likova ima ovdje, ni m od muškaraca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojem smislu?Čujem i ne vjerujem kakvih likova ima ovdje, ni m od muškaraca
Ana kraj lajbekaJel ima koje sad? Sa anom 47 sam jos uvijek u kontaktu, i bio sam kod lidije no ona mi se nije dopala
Ne odgovaraAna kraj lajbeka
Lidija iz kc ?Jel ima koje sad? Sa anom 47 sam jos uvijek u kontaktu, i bio sam kod lidije no ona mi se nije dopala
Imas njezin broj nekoliko stranica unatragdajte broj da i ja konačno tu spodobu vidim, tu Lidiju iz kc !!!!
A sta ti treba opisat tocno? Nazoves,dogovoris i ako ti se ne sviđa,zahvalis se velis nije to to i pozdrav.Ako tise cini ok pojebes i vidjet cesNismo svi isti i nemamo iste ukuse.Neznam,sta da ti se opise??? Pojasni maloDal je bio ko kod natase nedugo?
Ako je dajte je malo opisite isao bi koji dan sad
Pa za pocetak kak izgleda?A sta ti treba opisat tocno? Nazoves,dogovoris i ako ti se ne sviđa,zahvalis se velis nije to to i pozdrav.Ako tise cini ok pojebes i vidjet cesNismo svi isti i nemamo iste ukuse.Neznam,sta da ti se opise??? Pojasni malo
Moze broj u privat da sprobam?Ana kraj lajbeka
Za pocetak kak izgleda??? I onda jos 100 pitanja dodatnih i onda zbog nebitnog detalja neces ici jebat jel tako? Dok tu ispitujes mogao si se vec ispraznit..ili mozda ne,ako ti se ne dopadne.Pa za pocetak kak izgleda?
Jer se nece opisat sama kakva je stvarno
Kakva je usluga
Kakvo tijelo?
Koja natasa ??Dal je bio ko kod natase nedugo?
Ako je dajte je malo opisite isao bi koji dan sad
Ona kod baby sedmiceKoja natasa ??
decki ako nabavite broj ili fejs profil od te u kc preko kolodvora bio bih zahvalan ako bi mi poslali a isto vidim ovdje da postoji neka lidija iz kc??Snazanmali se hvalio da ima broj, ali ne djeli, bar ne meni... Ako ga uopce ima....
Mislim da ne, ništa s togaje li tko voljan podjeliti broj od slavice? može privat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|