VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

tebe treba prijaviti jer dijeliš slike i profile. nevjerojatno. i još bi nešto za uzvrat. te žene znaju da trguješ njihovim slikama?

Evo jos jednom mog oglasa..jbga neki ljudi ovdje misle da ja javno iznosim imena i detalje dama koje se vole bez obaveza..al naravno da to nije istina :)
Na moj nedavni post od prije koji tj dobio sam dosta upita i to svi bi da im se pošalje đabe, kao daj neku, nesto konkretno i te sheme.. Da podsjetim neide to tako :)
jedino sto prolazi je zamjena, zamjena BEZ glupih brojeva i te sheme jer je njih 99% LAŽNO!!
mozemo razmjenit slike i detalje gdje se vide da su to one , moj oglas moji UVIJETI !! molim pacijente da mi se ne javljaju i zicaju da posaljem nesto.. i one sheme imam broj od ove broj od one ;)
NE NE NE I NE..ne zanimaju me brojevi i te gluposti..zanima me konkretno ;) da mozes dokazat tko je sta je i da mozemo razmjenit razlicita iskustva itd..
te dame nisu KURVE samo curicke koje vole sex bez obaveza.. i nije da im samo posaljes poruku: ajmo se jebat :D nego ulozis koji sat tipkanja i truda..da ju oboris..a lake su ;)
bolje i to nego davat lovu i sevit ;)
Uu jebote,ja neznam kaj bi tipkal sa njom par sati.Znaci danasnje cure,ako duze tipkas i posaljes vise poruka jace je napaljena? Neznam,nist ne kuzim.

Pozdrav svima
Novi sam ovdje, 33g, tražim ozbiljnu i konkretnu damu, žensku za povremena druženja u diskreciji
Ako može koji kontakt u inbox, na mail, vž, novi marof, čk, kc bio bih vrlo zahvalan

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh