ja njemun slao brojeve on meni face profil od te, niomalno da se ne javlja tamo, ako je to uopče ona... a piše tu da ima broj od njeSnazanmali se hvalio da ima broj, ali ne djeli, bar ne meni... Ako ga uopce ima....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja njemun slao brojeve on meni face profil od te, niomalno da se ne javlja tamo, ako je to uopče ona... a piše tu da ima broj od njeSnazanmali se hvalio da ima broj, ali ne djeli, bar ne meni... Ako ga uopce ima....
Javi se na.mail..dacu ti brojSnazanmali se hvalio da ima broj, ali ne djeli, bar ne meni... Ako ga uopce ima....
Javi se meilomDecki zatrpali ste mi inbox upitima o slavici , shvatite nemogu dat svakom broj , tek jednom po jednom jer treba diskrecija
Tko je Slavica?Decki zatrpali ste mi inbox upitima o slavici , shvatite nemogu dat svakom broj , tek jednom po jednom jer treba diskrecija
Poslal sam ti poruku tu na forumu u inbox, neznam koji ti je mejlJavi se na.mail..dacu ti broj
Imaš, daj pošalji nešto !Bok je ko za razmjenu kontakta ja imam brojeve od natase ane marine... Jos par.. Pisi mail ako oces
Ajd posalji mi br.od slavice...pa.cemo.medicinsku zajedno...ja je danas budem u ostricama jeb.Decki zatrpali ste mi inbox upitima o slavici , shvatite nemogu dat svakom broj , tek jednom po jednom jer treba diskrecija
I ja bih isto nesto ako mozeAjd posalji mi br.od slavice...pa.cemo.medicinsku zajedno...ja je danas budem u ostricama jeb.
Čekamo taj broj da probamo robu.Uh kakvu sam jucer navecer jebal...curka pun pogodak..iz zga tanja..dolazi u vz povremeno..budem ju pital ako slobodno dam broj moba
Onda treba nas sve ovdje prijavit ..po tvometebe treba prijaviti jer dijeliš slike i profile. nevjerojatno. i još bi nešto za uzvrat. te žene znaju da trguješ njihovim slikama?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|