mladzazabavu
Member
Može netko preporučit neku sobu ili apartman u varaždinu, diskretan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran? Meni je rekla da konobari negdje u gradu..Preselila se u bjelovar
U Vz je,konobari.Svaki drugi vikend je u bjelovaru.Navodno da ima par stalnih i javlja se samo kad joj puhne.Bar mi tako rekla.Poslao sam joj por,javila mi se nakon 2 tj i kao mozes sas dociJesi siguran? Meni je rekla da konobari negdje u gradu..
Meni se javila nakon mj dana.. Poslije toga ništa.. Znas gdje konobari..U Vz je,konobari.Svaki drugi vikend je u bjelovaru.Navodno da ima par stalnih i javlja se samo kad joj puhne.Bar mi tako rekla.Poslao sam joj por,javila mi se nakon 2 tj i kao mozes sas doci
Nemoj nista opisivat.A sta ti treba opisat tocno? Nazoves,dogovoris i ako ti se ne sviđa,zahvalis se velis nije to to i pozdrav.Ako tise cini ok pojebes i vidjet cesNismo svi isti i nemamo iste ukuse.Neznam,sta da ti se opise??? Pojasni malo
koja?Preselila se u bjelovar
Nemam pojma,nije htjela reciMeni se javila nakon mj dana.. Poslije toga ništa.. Znas gdje konobari..
Daj broj ako moze u poruke molimInače bio u zg kod jedne crne slavonke od stvarnih 28 godina, koje tijelo, izvedba, dušica od cure, nejdem više niti jednoj drugoj, grlili se, …..pa sve do jaja, ne gleda na sat, ne žuri joj se nikud, 400 tarifa
Jel moze broj molim od doticneU Vz je,konobari.Svaki drugi vikend je u bjelovaru.Navodno da ima par stalnih i javlja se samo kad joj puhne.Bar mi tako rekla.Poslao sam joj por,javila mi se nakon 2 tj i kao mozes sas doci
Bratee daj udri broj, ovo mi tribadošla je nova na scenu, samo ima cjenik europski, pol vure je 80 ojrića
no s obzirom kakva je ponuda kod nas, ima pravo na to
Fulao si temuodoh spavati. laku nić sigi i ostali
Javis se.Bratee daj udri broj, ovo mi triba
Zje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|