Javis se.Bratee daj udri broj, ovo mi triba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javis se.Bratee daj udri broj, ovo mi triba
Zje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
PosaPosalji meni
Ja sam. lokibuden@gmail.comJa san zaunteresurab
Z
Moze broj ?Daj broj ako moze u poruke molim
Moze broj ?Inače bio u zg kod jedne crne slavonke od stvarnih 28 godina, koje tijelo, izvedba, dušica od cure, nejdem više niti jednoj drugoj, grlili se, …..pa sve do jaja, ne gleda na sat, ne žuri joj se nikud, 400 tarifa
Bok. Moze meni kontakt od te slavonke na mail lokibuden@gmail.comInače bio u zg kod jedne crne slavonke od stvarnih 28 godina, koje tijelo, izvedba, dušica od cure, nejdem više niti jednoj drugoj, grlili se, …..pa sve do jaja, ne gleda na sat, ne žuri joj se nikud, 400 tarifa
Pozdrav, moze kontakt od te lepe dekledošla je nova na scenu, samo ima cjenik europski, pol vure je 80 ojrića
no s obzirom kakva je ponuda kod nas, ima pravo na to
Ja sam se nesto dopisivao s njom, rekla mi je da iza 10.05. dolazi u vž, ali od onda ništa...ne kažem da je fake, ali nije baš pouzdanaPozdrav, moze kontakt od te lepe dekle
bio sam s Vesnom pred 2 tjedna,Koja je ta Vesna? Prvi glas o njoj ili je meni nešto promaklo
Moze br.od vesne?odkud jebio sam s Vesnom pred 2 tjedna,
oko 45g nije nešto ali je dobra pušaćica
da li bi ponovil,mislim da ne
joj, zbrisal buš dok ju vidiš... p aima sliku na viberuJel bio tko sa Sandrejom iz Hraščice? Dogovaram se sa njom ,pa me zanima kakva je?
Imas broj?joj, zbrisal buš dok ju vidiš... p aima sliku na viberu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|