Pa napiši još i njenu točnu adresu, čudimo se onda zašto se ne javljajuMarina.iz.kucana..32.god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa napiši još i njenu točnu adresu, čudimo se onda zašto se ne javljajuMarina.iz.kucana..32.god.
Nàpisi i kak se jebe,puši,oib njen,cifru,di si ju karal,koji auto vozi,sve napiši.Pljuc..Marina.iz.kucana..32.god.
Pa normalno kad tu javno objavljuju imena,i treba ih prijavit.Neće se nit na jedan nijedna javiti ili će te dobrano našpotat i izvrijeđat, prijetiti policijom. ZABORAVI da ćeš uspjet išta.
Samo pali jedino i šljaka Plavi oglasnik, via zg
Javis se za tuSvaka je bolja imam jednu jos nerazradjenu,32 god,radi u starackom. Ja dogovoril za 150e jbg,akrape vise ne placan
Moze kontakt plozzMoze kontakt od njih
Moze broj u pvtImam od dvije lidije iz kc,jedna je iz pitomace. Imam neke iz vz,ana andrea klaudija iz čk itd.
Moze broj u inboxMoze broj u pvt
Ma ti si neispravanBrojevi su neispravni
Gdje je nestala ova iz pitomace ne može se dobiti?Imam od dvije lidije iz kc,jedna je iz pitomace. Imam neke iz vz,ana andrea klaudija iz čk itd.
Gdje je nestala ova iz pitomace ne može se dobiti?
može broj u inbox od lidija?Gdje je nestala ova iz pitomace ne može se dobiti?
I mene zanima, ako ima tko broj od nje nek javi u privatAko ima neko broj od med. sestre novi marof?
Molim na privat,hvala i pozz svim jebačima
I mene zanima i pitao za broj al niko nista nedaI mene zanima, ako ima tko broj od nje nek javi u privat
bok može koji broj iz čkImam od dvije lidije iz kc,jedna je iz pitomace. Imam neke iz vz,ana andrea klaudija iz čk itd.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|