VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Imali itko da pošalje broj od neke cure koji je i dalje u funkciji da je iz KC ili BJ u zamjenu dajem broj od jedne iz Vž koji 100% radi.

Imali itko da pošalje broj od neke cure koji je i dalje u funkciji da je iz KC ili BJ u zamjenu dajem broj od jedne iz Vž koji 100% radi.
Zasto jednostavno svi ne napisu brojeve onih za koje znaju da rade i primaju musterije i gotovo...ovako svako trazi broj za zamjenu i tako vas petorica koja ima brojeve se razmjenjuje a mi koji nemamo nista i dalje nemamo nista 🤣
Nemojte me krivo shvatit😊

Pozz! Novi ovdje, iz kc sam, ima koja dama za druzenje u kc, da mi posalje broj osim lili.... Vidim da se spominje Petra i Josipa bio bi zahvalan ako netko ima broj da pošalje LP

Dzabe ti damo broj kad ces vjv odmah ici na blok kad navali 10 ljudi istovremeno😄 a za brojeve scrollaj par stranica unazad.. ponavljaju se svako malo

Vec vi koji imate te brojeve, pa ajde napisite neku recenziju od svake, opis nje itd...a ne se samo hvalit brojevima😉 jer koja je onda uopce svrha ovog foruma, razmjena iskustva s Anama??😂 Natuklo se 58 stranica, od toga pola zicanje brojeva🙄🙄🙄 Tako da se moze lagano i zatvoriti ova tema, "Vž i okolica", jer fakat nema vise smisla, ponavljanje jedno te isto u nedogled...... Pozz😎

Vec vi koji imate te brojeve, pa ajde napisite neku recenziju od svake, opis nje itd...a ne se samo hvalit brojevima😉 jer koja je onda uopce svrha ovog foruma, razmjena iskustva s Anama??😂 Natuklo se 58 stranica, od toga pola zicanje brojeva🙄🙄🙄 Tako da se moze lagano i zatvoriti ova tema, "Vž i okolica", jer fakat nema vise smisla, ponavljanje jedno te isto u nedogled...... Pozz😎
Samo što "Ane" nisu Ane niti malo😄 kao sto ni "Lidija" nije Lidija 😄 ma sad ce se terasice otvorit,Sombrero i Narca ce biti puni mladih trebica pa ce se trebat prebacit tamo😛😊

Samo što "Ane" nisu Ane niti malo😄 kao sto ni "Lidija" nije Lidija 😄 ma sad ce se terasice otvorit,Sombrero i Narca ce biti puni mladih trebica pa ce se trebat prebacit tamo😛
I opet se pise nepotrebno i nevezano za temu Vž i okolica, vec ak pises, napisi neku recenziju, mozes i od ove iz Kc za koju kazes da imas broj, neki opis, osobni dojam sve skupa, kolko cuna, dal se isplati opet ici.... Itd itd itd... a ne punit stranice nepotebnim odgovorima, jer tako ce se napunit i 588 beskorisnih stranica... 🙄🙄🙄🙄
Totalno ste neozbiljni....👎🙃🙃🙃

Recenziju o Lidiji sam napisao unatrag nekih 10 stranica ;) samo sto vjerojatno tesko scrollat unatrag vec lakse napisat "Jel ima neko broj" 🤦‍♂️

Recenziju o Lidiji sam napisao unatrag nekih 10 stranica ;) samo sto vjerojatno tesko scrollat unatrag vec lakse napisat "Jel ima neko broj" 🤦‍♂️
Za to svi znamo, Plava Ana 45-50g., Ana kod Lajbeka, Sandrea Pintaric, Nina u Vž alkoholicarka, Jaglaci z ivanovca, Ljilja, Lidija...pitam te za ove nove, Josipa i Petra, koz zeljeznickig u Kc, ili ova iz Marofa, tak da, ili suseda koje se karala za cokoladu... Za ove javne koje sam nabrojao, svi znamo... Eto🙃

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh