Da sigurno se budeako ima koja cura da prati ovo dopisivanje na forumu neka mi se javi u inbox... diskretan sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sigurno se budeako ima koja cura da prati ovo dopisivanje na forumu neka mi se javi u inbox... diskretan sam
koje kontakte? od svoje desne ruke ahahah. al ga zicate.. pa ak imate brojeve guzite to sta imate ovak ce vas 10 napast jadnu curu i onda se cudite sta vam nece odgovoritBok društvo,dal neko ima broj od medicinske sestre iz novog marofa il one.djevojke koja ide za čokoladu nek mi proslijedi tu il na mail lokibuden@gmail.com. imam i ja.neke kontakte
Pišeš glupostikoje kontakte? od svoje desne ruke ahahah. al ga zicate.. pa ak imate brojeve guzite to sta imate ovak ce vas 10 napast jadnu curu i onda se cudite sta vam nece odgovorit
Samo onima koje volim... Omakne se i slicica pokoja..
u pravu jePišeš gluposti
Meni to ne smeta. Mozws mi dati njezin kontakt da se ji javimSamo onima koje volim... Omakne se i slicica pokoja...
pa razmisli si malo kak bi tebi bilo da si zensko i da te svake 2 min zovu napaljeni likovi. sam velis da imas neke kontakte, onda ih zovi i mozes svaki dan jednu ako ti je monotono uvijek istuPišeš gluposti
pozdrav moze broj od medicinske sestre iz marofa ! u p.pJa znam.za.par njih...u kc..i ovdje.a ak zelis.mozes karat.med.sestru 47..sise 3..okol.n.marofa
Čokolada mora biti od 300gr il je dovoljna ona od 80gr? Pitam za prijatelja...Javi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
Ja znam.za.par njih...u kc..i ovdje.a ak zelis.mozes karat.med.sestru 47..sise 3..okol.n.marofa
Ivanec..posalji..dobis u kc..2 br.a.kaj se tice medic..mozemo ju skupa prvi put..a dalje je mozes.po dogImate li kontakte od te zene iz Marofa i KC .uzvratim kontaktima drugih gospodja ,Ivanec vž čk
Može broj od med sestre n marofIvanec..posalji..dobis u kc..2 br.a.kaj se tice medic..mozemo ju skupa prvi put..a dalje je mozes.po dog
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|