Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto jednostavno svi ne napisu brojeve onih za koje znaju da rade i primaju musterije i gotovo...ovako svako trazi broj za zamjenu i tako vas petorica koja ima brojeve se razmjenjuje a mi koji nemamo nista i dalje nemamo nistaImali itko da pošalje broj od neke cure koji je i dalje u funkciji da je iz KC ili BJ u zamjenu dajem broj od jedne iz Vž koji 100% radi.
Javi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
A tko je Lili?Pozz! Novi ovdje, iz kc sam, ima koja dama za druzenje u kc, da mi posalje broj osim lili.... Vidim da se spominje Petra i Josipa bio bi zahvalan ako netko ima broj da pošalje LP
Jel moze brojevi od ostalih cura?Lili/lidija/lilja .. uglavnom bacen novac
Pa za Ane i ninu iz vz znam, nego ove nove iz kc il marofa..Dzabe ti damo broj kad ces vjv odmah ici na blok kad navali 10 ljudi istovremeno a za brojeve scrollaj par stranica unazad.. ponavljaju se svako malo
Upravo tako...Pa to uglavnom to sto se javnih brojeva tice ane2x,nina,lidija.. i ponavljanje unedogled
Samo što "Ane" nisu Ane niti malo kao sto ni "Lidija" nije Lidija ma sad ce se terasice otvorit,Sombrero i Narca ce biti puni mladih trebica pa ce se trebat prebacit tamoVec vi koji imate te brojeve, pa ajde napisite neku recenziju od svake, opis nje itd...a ne se samo hvalit brojevima jer koja je onda uopce svrha ovog foruma, razmjena iskustva s Anama?? Natuklo se 58 stranica, od toga pola zicanje brojeva Tako da se moze lagano i zatvoriti ova tema, "Vž i okolica", jer fakat nema vise smisla, ponavljanje jedno te isto u nedogled...... Pozz
I opet se pise nepotrebno i nevezano za temu Vž i okolica, vec ak pises, napisi neku recenziju, mozes i od ove iz Kc za koju kazes da imas broj, neki opis, osobni dojam sve skupa, kolko cuna, dal se isplati opet ici.... Itd itd itd... a ne punit stranice nepotebnim odgovorima, jer tako ce se napunit i 588 beskorisnih stranica...Samo što "Ane" nisu Ane niti malo kao sto ni "Lidija" nije Lidija ma sad ce se terasice otvorit,Sombrero i Narca ce biti puni mladih trebica pa ce se trebat prebacit tamo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|