Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za to svi znamo, Plava Ana 45-50g., Ana kod Lajbeka, Sandrea Pintaric, Nina u Vž alkoholicarka, Jaglaci z ivanovca, Ljilja, Lidija...pitam te za ove nove, Josipa i Petra, koz zeljeznickig u Kc, ili ova iz Marofa, tak da, ili suseda koje se karala za cokoladu... Za ove javne koje sam nabrojao, svi znamo... EtoRecenziju o Lidiji sam napisao unatrag nekih 10 stranica samo sto vjerojatno tesko scrollat unatrag vec lakse napisat "Jel ima neko broj"
Not impressedZa čokoladu samo Marinho27 jebeSam neznamo dal je milka ili dorina i koja gramaža
Pa malo hvalisanja i zezancije ne škodi.A i tko si ti kaj buš sad tu nešt uvjetoval.Napravi sebi grupu i postavljaj uvjeteUglavnom, ak ima tko(navodno) i voljan je podijelit brojeve od novih cura nek podijeli ili nek napise recenziju, a ovi ostali sta jebu za cokolade kiriki i ostalo, nek zadrze za sebe, nema potrebe se tu hvalit
Nisi svakom dao broj ja te trazim vec 3dana da me povezes s susjedom i voljan sam bio razmjneniti...ejbgDanas se registrira i soli pamet..congrats bro uglavnom,svakom sam dao broj ili kontakt u PP ko je pitao. E sad ako je umocio,ja sretan.. ako nije,jebiga Samo nemos javno djelit broj kad ce nahrupit 20 poziva u nizu.. pa nije joj pick* ringispil
Danas se registrira i soli pamet..congrats bro uglavnom,svakom sam dao broj ili kontakt u PP ko je pitao. E sad ako je umocio,ja sretan.. ako nije,jebiga Samo nemos javno djelit broj kad ce nahrupit 20 poziva u nizu.. pa nije joj pick* ringispil
Zaboravio na tebe,ali nisam na sanduk piva imas u PP sretnoNisi svakom dao broj ja te trazim vec 3dana da me povezes s susjedom i voljan sam bio razmjneniti...ejbg
DogovorenoZaboravio na tebe,ali nisam na sanduk piva imas u PP sretno
Ajd posaljinod te iz vz..dobis od petreMoze brojevi u pp od Petre i Josipe iz Kc i cure iz Marofa... Hvala
Zauzvrat dajem od jedne iz Vz, koja se ne objavljuje...
Moze bilo kakvi broj u box plissmozes dati broj od morgane
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|