Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za to svi znamo, Plava Ana 45-50g., Ana kod Lajbeka, Sandrea Pintaric, Nina u Vž alkoholicarka, Jaglaci z ivanovca, Ljilja, Lidija...pitam te za ove nove, Josipa i Petra, koz zeljeznickig u Kc, ili ova iz Marofa, tak da, ili suseda koje se karala za cokoladu... Za ove javne koje sam nabrojao, svi znamo... EtoRecenziju o Lidiji sam napisao unatrag nekih 10 stranicasamo sto vjerojatno tesko scrollat unatrag vec lakse napisat "Jel ima neko broj"
![]()
Not impressedZa čokoladu samo Marinho27 jebeSam neznamo dal je milka ili dorina i koja gramaža
![]()
Pa malo hvalisanja i zezancije ne škodi.A i tko si ti kaj buš sad tu nešt uvjetoval.Napravi sebi grupu i postavljaj uvjeteUglavnom, ak ima tko(navodno) i voljan je podijelit brojeve od novih cura nek podijeli ili nek napise recenziju, a ovi ostali sta jebu za cokolade kiriki i ostalo, nek zadrze za sebe, nema potrebe se tu hvalit![]()
Nisi svakom dao broj ja te trazim vec 3dana da me povezes s susjedom i voljan sam bio razmjneniti...ejbgDanas se registrira i soli pamet..congrats brouglavnom,svakom sam dao broj ili kontakt u PP ko je pitao. E sad ako je umocio,ja sretan.. ako nije,jebiga
Samo nemos javno djelit broj kad ce nahrupit 20 poziva u nizu.. pa nije joj pick* ringispil
![]()
Danas se registrira i soli pamet..congrats brouglavnom,svakom sam dao broj ili kontakt u PP ko je pitao. E sad ako je umocio,ja sretan.. ako nije,jebiga
Samo nemos javno djelit broj kad ce nahrupit 20 poziva u nizu.. pa nije joj pick* ringispil
![]()
Zaboravio na tebe,ali nisam na sanduk pivaNisi svakom dao broj ja te trazim vec 3dana da me povezes s susjedom i voljan sam bio razmjneniti...ejbg
DogovorenoZaboravio na tebe,ali nisam na sanduk pivaimas u PP
sretno
![]()
Ajd posaljinod te iz vz..dobis od petreMoze brojevi u pp od Petre i Josipe iz Kc i cure iz Marofa... Hvala
Zauzvrat dajem od jedne iz Vz, koja se ne objavljuje...![]()
Moze bilo kakvi broj u box plissmozes dati broj od morgane
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |