Javi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladuznaci pratim ovaj post vec neko vrijeme i nitko nista nema samo se hvale kaj je tko navodno uradil umjesto da ste slozni i pomognete jedni drugima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladuznaci pratim ovaj post vec neko vrijeme i nitko nista nema samo se hvale kaj je tko navodno uradil umjesto da ste slozni i pomognete jedni drugima
Daj meni susjeduJavi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
I meni ako može brojDaj meni susjedu
Posalji mi broj na.mail lokibuden@gmail.comI meni ako može broj
ee to legendo imas pivu od mene kad god hocesJavi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
Znči susjedi se kupi čokolada, tebi piva? Nije li to mito i korupcija?Nista,drago mi je ako mogu pomoci
A za pivce... bumbar/petrol kad god
Jel.to.petra .u kc..lilika..ili.ona.josipa starija....Javi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
Ja znam.za.par njih...u kc..i ovdje.a ak zelis.mozes karat.med.sestru 47..sise 3..okol.n.marofaJucer sam naletio na jednu novu iz vž-a 28god nije baš nešto u faci i tijelu ali sise su dobra petica,računala je prstenjačenje 50kn tj dobrovoljno sam dao jer je kukala da nema za duhan,voljan sam razmjeniti podatke ako je netko za..
Ima u kc.par njih.za jebanje...petra je.ok..a i josipa 52.g..ima.stan prek zeljeznicke u kcJucer sam naletio na jednu novu iz vž-a 28god nije baš nešto u faci i tijelu ali sise su dobra petica,računala je prstenjačenje 50kn tj dobrovoljno sam dao jer je kukala da nema za duhan,voljan sam razmjeniti podatke ako je netko za..
Moze br.od te.28..?da ju probam..Jucer sam naletio na jednu novu iz vž-a 28god nije baš nešto u faci i tijelu ali sise su dobra petica,računala je prstenjačenje 50kn tj dobrovoljno sam dao jer je kukala da nema za duhan,voljan sam razmjeniti podatke ako je netko za..
Posalji broj u inbox...Ja znam.za.par njih...u kc..i ovdje.a ak zelis.mozes karat.med.sestru 47..sise 3..okol.n.marofa
Prosljedis kontakt na vecosolo@gmail.comJucer sam naletio na jednu novu iz vž-a 28god nije baš nešto u faci i tijelu ali sise su dobra petica,računala je prstenjačenje 50kn tj dobrovoljno sam dao jer je kukala da nema za duhan,voljan sam razmjeniti podatke ako je netko za..
Prosljedis kontakt susjede na vecosolo@gmail.comJavi se u PP .. dam ti broj od jedne iz Kc .. i moje susjede koja daje za cokoladu
Može broj od gospođe 52 preko željezničkeIma u kc.par njih.za jebanje...petra je.ok..a i josipa 52.g..ima.stan prek zeljeznicke u kc
daj kontakt od te iz marofaJa znam.za.par njih...u kc..i ovdje.a ak zelis.mozes karat.med.sestru 47..sise 3..okol.n.marofa
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|