Otvorite si temu , jbt ti i Sombrero i onaj treći i jedna kurva na pola puta prema VaraždinuNebi trebalo,međimurci trebaju imat svoju temu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvorite si temu , jbt ti i Sombrero i onaj treći i jedna kurva na pola puta prema VaraždinuNebi trebalo,međimurci trebaju imat svoju temu.
Definitivno bacenih 200kn na polovnu sobuNe da tvrdim,vec znam kolo mi treba do motela royal u čk
Molim vas gospodine, a iz koje ste vi županije , sela, općine i gdje vam je granica ?Kako imate volje vise se svadati
Pa,Meki ne puni glavu nikome ko se bzvze ne pojavljuje i ne vrijeđa ili daje krive brojeve od ženski.Onda se umijesam jer ne dozvoljavam da neko sere bzvze a nema pojma.Marinho puno puta sam rađe bil tiho nego ti odgovoril na tvoje laži tipa koga si ti sve jebal a u biti jebal si svoju desnu ruku,drugi dan lijevu i isfural si se da si neki jebač.Rekel sam ti,jebaci jebeju i šute.U tome se slazem sa tobom. Primjerice ja iz grada,a ukrug nekih 30 km promijenis 3 narječja.. One blizu granice sa slo se nit ne trudim razumijeti.. ali da,trebalo bi otvorit temu "Čakovec i okolica" mada vjerujem da bi se i tamo "Mehki" dojebal punit glavu svima.
Prejdi kam hoces, mene vise nebus dobilMolim vas gospodine, a iz koje ste vi županije , sela, općine i gdje vam je granica ?![]()
A jesi li ti iz Vž ili Čk?Pozdrav ekipa! Recimo da sam nov ovdje, svima zelim srece u potrazi!![]()
Kaj sad to znači ?Prejdi kam hoces, mene vise nebus dobil![]()
Vž, normalnoA jesi li ti iz Vž ili Čk?
Idem ja,jer bum jos kriv da sam nekima napunil glavu.Bez zamjere uzivajte,ševite dajte si upute i razmjenite iskustva al nemojte se hvalit i lagat kao neki ovdjePozdrav ekipa! Recimo da sam nov ovdje, svima zelim srece u potrazi!![]()
Pa nije baš normalno ovdje jer neki tvrde da je Čk normalnoVž, normalno
Moje noga vise ne pe na tvoja ramena...Kaj sad to znači ?
Pa,Meki ne puni glavu nikome ko se bzvze ne pojavljuje i ne vrijeđa ili daje krive brojeve od ženski.Onda se umijesam jer ne dozvoljavam da neko sere bzvze a nema pojma.Marinho puno puta sam rađe bil tiho nego ti odgovoril na tvoje laži tipa koga si ti sve jebal a u biti jebal si svoju desnu ruku,drugi dan lijevu i isfural si se da si neki jebač.Rekel sam ti,jebaci jebeju i šute.
Evo,cemu vrijeđanje?Zkj bi sutil?
Moje lazi??
To kj si vjerojatno ružan,siromašan,živiš sa roditeljima i nebres normalnu curu naci osim kurv* nije moj problem.
Lazi u vezi badoo/tinder/twoo??
Sa svakom sa kojom sa spavao imam broj i gole fotke ( jbg ako ponekad zafali love da se dobro izmust od udanih)
Tako da lazi u vezi mene,nema![]()
Ne vidim vrijeđanje stari mojEvo,cemu vrijeđanje?
Kod nas barem ne spremamo ljude u skrinjePa nije baš normalno ovdje jer neki tvrde da je Čk normalno![]()
Ja sam prošli tjedan slikao SiG s guza u razdrapanim samostojećim čarapama. Bumo menjali sličkice ?Zkj bi sutil?
Moje lazi??
To kj si vjerojatno ružan,siromašan,živiš sa roditeljima i nebres normalnu curu naci osim kurv* nije moj problem.
Lazi u vezi badoo/tinder/twoo??
Sa svakom sa kojom sa spavao imam broj i gole fotke ( jbg ako ponekad zafali love da se dobro izmust od udanih)
Tako da lazi u vezi mene,nema![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |