Nebi trebalo,međimurci trebaju imat svoju temu.onda bi trbalo biti čakovec i okolica. i ja iz čk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebi trebalo,međimurci trebaju imat svoju temu.onda bi trbalo biti čakovec i okolica. i ja iz čk
Ti meni nikad ni ne vjeruješ dok me ne vidišGotovo je, izdal si se. Nigdar ti ne bum verovala...
Ima u meni nesto njihovoTi meni nikad ni ne vjeruješ dok me ne vidiš
Koji provincijalci , sad mi je jasno zašto se godinama sude i napadaju sekirama zbog 5 cm međe
Otvorite si temu , jbt ti i Sombrero i onaj treći i jedna kurva na pola puta prema VaraždinuNebi trebalo,međimurci trebaju imat svoju temu.
Definitivno bacenih 200kn na polovnu sobuNe da tvrdim,vec znam kolo mi treba do motela royal u čk
Molim vas gospodine, a iz koje ste vi županije , sela, općine i gdje vam je granica ?Kako imate volje vise se svadati
Pa,Meki ne puni glavu nikome ko se bzvze ne pojavljuje i ne vrijeđa ili daje krive brojeve od ženski.Onda se umijesam jer ne dozvoljavam da neko sere bzvze a nema pojma.Marinho puno puta sam rađe bil tiho nego ti odgovoril na tvoje laži tipa koga si ti sve jebal a u biti jebal si svoju desnu ruku,drugi dan lijevu i isfural si se da si neki jebač.Rekel sam ti,jebaci jebeju i šute.U tome se slazem sa tobom. Primjerice ja iz grada,a ukrug nekih 30 km promijenis 3 narječja.. One blizu granice sa slo se nit ne trudim razumijeti.. ali da,trebalo bi otvorit temu "Čakovec i okolica" mada vjerujem da bi se i tamo "Mehki" dojebal punit glavu svima.
Prejdi kam hoces, mene vise nebus dobilMolim vas gospodine, a iz koje ste vi županije , sela, općine i gdje vam je granica ?
A jesi li ti iz Vž ili Čk?Pozdrav ekipa! Recimo da sam nov ovdje, svima zelim srece u potrazi!
Kaj sad to znači ?Prejdi kam hoces, mene vise nebus dobil
Vž, normalnoA jesi li ti iz Vž ili Čk?
Idem ja,jer bum jos kriv da sam nekima napunil glavu.Bez zamjere uzivajte,ševite dajte si upute i razmjenite iskustva al nemojte se hvalit i lagat kao neki ovdjePozdrav ekipa! Recimo da sam nov ovdje, svima zelim srece u potrazi!
Pa nije baš normalno ovdje jer neki tvrde da je Čk normalnoVž, normalno
Moje noga vise ne pe na tvoja ramena...Kaj sad to znači ?
Pa,Meki ne puni glavu nikome ko se bzvze ne pojavljuje i ne vrijeđa ili daje krive brojeve od ženski.Onda se umijesam jer ne dozvoljavam da neko sere bzvze a nema pojma.Marinho puno puta sam rađe bil tiho nego ti odgovoril na tvoje laži tipa koga si ti sve jebal a u biti jebal si svoju desnu ruku,drugi dan lijevu i isfural si se da si neki jebač.Rekel sam ti,jebaci jebeju i šute.
Evo,cemu vrijeđanje?Zkj bi sutil?
Moje lazi??
To kj si vjerojatno ružan,siromašan,živiš sa roditeljima i nebres normalnu curu naci osim kurv* nije moj problem.
Lazi u vezi badoo/tinder/twoo??
Sa svakom sa kojom sa spavao imam broj i gole fotke ( jbg ako ponekad zafali love da se dobro izmust od udanih)
Tako da lazi u vezi mene,nema
Ne vidim vrijeđanje stari moj nije bed biti ni siromašan,ni ružanEvo,cemu vrijeđanje?
Kod nas barem ne spremamo ljude u skrinjePa nije baš normalno ovdje jer neki tvrde da je Čk normalno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|