Sisata i guzata
Well-known member
Jbt jos cete se prepoznat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha i još dok nam ti sig dođeš u čk,bit će ludiloJbt jos cete se prepoznat...
Baš si prva međimurska picajzla
ja u drukčijoj situacijiJa se nit ne trebam skrivat iza pseudonima nit sam ozenjen nit imam djecu tako da... Mogu sa svakim popit pivo i upoznat se
Pa u redu,ozenjen si ili bilo kaj.. sve stima Jbg,ja u vezi od svoje 15-te sa istom curom.. zafali tu i tamo novog mesa.. na svu srecu radi vani pa sam po 2 tjedna free u stanu. Ali zna da nisam svetac pa tako i funkcioniramoja u drukčijoj situaciji
Lolek i marinho su medimurci,tak da sa zagorjem veze nemaju,osim kaj su malo ljubomorni.A Meki je varaždinecJbt kak je tek v zagorskoj birtiji kad se ovi Loleki i Boleki i Meki posvađaju
Os vz i ck je 15km,ides jebat u vz a neznas nit kak daleko ides.Evo tolko o tome kolko istinu govoris kam i kad ides jebatTko je rekao da je Međimurje i Zagorje isto . Ima čak 8 km od Vž do Čk , kao od mene doma do City centra u Zagrebu . A ljepota Hrvatskog jezika je u različitosti , znam 2 sela u Zagorju , jedni ne razumiju druge na 2 km razdaljine
Pa nije greh biti međimurec,to je sramotaNa kaj točno mogu biti ljubomoran??
Na to kj nisam Zagorec?
Hvala,ali ne hvala
Ugl.barem smo oživjeli malo ovu temu,a da nije "JEL IMA KO BROJ??? JA BI JEBAV!" ..
Ugl..sorry Mehki za uvrede
Jaj daaaj Smo ljudi,a ne ZagorciPa nije greh biti međimurec,to je sramota
Mod, nisi mi rekao da imas picku u Vz?Os vz i ck je 15km,ides jebat u vz a neznas nit kak daleko ides.Evo tolko o tome kolko istinu govoris kam i kad ides jebat
Zagorci su si navek bili dobri sa hrvatimaJaj daaaj Smo ljudi,a ne Zagorci
Frende ja ti ne idem jebat ni u Varaždin , niti u Čakovec . I oprostite na kilometraži , Sombrero me već ispravio , nekad sam imao poslovne partnere u Vž i Čk , uvijek mi je na brojaču bilo manje od 10 km , ako vas dvoje tvrdite da je 14-15 km ja to prihvaćam i shvaćamOs vz i ck je 15km,ides jebat u vz a neznas nit kak daleko ides.Evo tolko o tome kolko istinu govoris kam i kad ides jebat
Ne da tvrdim,vec znam kolo mi treba do motela royal u čkFrende ja ti ne idem jebat ni u Varaždin , niti u Čakovec . I oprostite na kilometraži , Sombrero me već ispravio , nekad sam imao poslovne partnere u Vž i Čk , uvijek mi je na brojaču bilo manje od 10 km , ako vas dvoje tvrdite da je 14-15 km ja to prihvaćam i shvaćam
Kaj se idem petljat u njihova prepucavanja , još bum najebal od tebeMod, nisi mi rekao da imas picku u Vz?
Gotovo je, izdal si se. Nigdar ti ne bum verovala...Kaj se idem petljat u njihova prepucavanja , još bum najebal od tebe
Nebi trebalo,međimurci trebaju imat svoju temu.onda bi trbalo biti čakovec i okolica. i ja iz čk
Ti meni nikad ni ne vjeruješ dok me ne vidišGotovo je, izdal si se. Nigdar ti ne bum verovala...
Ima u meni nesto njihovoTi meni nikad ni ne vjeruješ dok me ne vidiš
Koji provincijalci , sad mi je jasno zašto se godinama sude i napadaju sekirama zbog 5 cm međe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|