Ne kurva,nego si dal ime i broj od zenske koja uopce nije kurva a ti si je svrstal i ocrnil i objavil da je kurva.Kurva bi nekog tuzila.haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kurva,nego si dal ime i broj od zenske koja uopce nije kurva a ti si je svrstal i ocrnil i objavil da je kurva.Kurva bi nekog tuzila.haha
Kod svih tih cura sam bio za koje sam dao brojeve,tako da svetice nisu.Ne kurva,nego si dal ime i broj od zenske koja uopce nije kurva a ti si je svrstal i ocrnil i objavil da je kurva.
Donedavno si zicao brojeve u PP.. haha stari moj.. Nisi bezveze "meki" .. znas da postoje viagre i svakakve supstance pa nebudes vise meki... a sa 2 profila pisat ovdje i lajkat sam sebi komentare je nisko pa cak i za zagorca drkaj ti i dalje na fotke koje trazis od ljudi,mi koji jebemo cemo se i dalje hvalit trofejimaNe seri,lažeš bolje nego pes more bežati.Lažeš kak i lolek.Ove poruke nisu nikakav dokaz.A uostalom jebači se ne hvale kaj su pojebali.Pravi jebači jebeju a ne hvale se.
Lolek,ne zelim te vise komentirat.Pital si me na privat objasnil sam ti i ne delaj se grbav.Prije nego si obrisal poruke su screnshot .Nemoj me zajebavat.Kod svih tih cura sam bio za koje sam dao brojeve,tako da svetice nisu.
Pitao sam te,a nisi odgovorio nista.Lolek,ne zelim te vise komentirat.Pital si me na privat objasnil sam ti i ne delaj se grbav.Prije nego si obrisal poruke su screnshot .Nemoj me zajebavat.
A grbav ti je kurac.Lolek,ne zelim te vise komentirat.Pital si me na privat objasnil sam ti i ne delaj se grbav.Prije nego si obrisal poruke su screnshot .Nemoj me zajebavat.
Zical???Trazio sam brojeve osim ovih kaj su tu vec navedene.To sa pregazil prije nek je nastal ovaj forum.A posto si se tu hvalil da imas brojeve i jebes neke nove i cure ili ti ga zenske pital sam te za kontakte.Naravno rekel si da nemas.Izgleda da jebeš loleka pa on onda malo tebe i proglasil si se nekakvim jebacem.Istina jesi jebac,jer loleka treba stvarno znati izjebat.Donedavno si zicao brojeve u PP.. haha stari moj.. Nisi bezveze "meki" .. znas da postoje viagre i svakakve supstance pa nebudes vise meki... a sa 2 profila pisat ovdje i lajkat sam sebi komentare je nisko pa cak i za zagorca drkaj ti i dalje na fotke koje trazis od ljudi,mi koji jebemo cemo se i dalje hvalit trofejima
I ti se z zagorcaj upustas u raspravu on je izgleda neki "Captain Zagorec" kurvi da ih stiti i brani od svakog zla... I onda jos dodje "sisata i guzata" kojoj vec sam nick govori da u glavi propuh.. jer ipak se normalna "žena" prvo pohvali mozgom,a zatim atributima al vjv meki sa 2 profilaPitao sam te,a nisi odgovorio nista.
Je sa dva profila,jedan pisem sa tvojom zenskom a drugi sam.Jbga procital si nas.I ti se z zagorcaj upustas u raspravu on je izgleda neki "Captain Zagorec" kurvi da ih stiti i brani od svakog zla... I onda jos dodje "sisata i guzata" kojoj vec sam nick govori da u glavi propuh.. jer ipak se normalna "žena" prvo pohvali mozgom,a zatim atributima al vjv meki sa 2 profila
Kaj je to zagorcaj? Vrag te mađar jebi.Je sa dva profila,jedan pisem sa tvojom zenskom a drugi sam.Jbga procital si nas.
Zakaj je svaku večer kod dravskog mosta magla??? Varazdinci si hlade jajca dok idu iz jeba iz međimurjaZa tebe normalno da nemam prvo sa nauci ponasati pa budes i dobil. Mogu bar 5 ljudi odavde potvrdit da im dal brojeve i kaj su uspjeli dogovoriti nekaj. Al za zatucane zagorske seljacine,nazalost nemam tj nedam
Ocito predugo nisi bil ispod mosta jer je 80% CK tablice kaj rijesavaju vaseZakaj je svaku večer kod dravskog mosta magla??? Varazdinci si hlade jajca dok idu iz jeba iz međimurja
Ja jebem međimurke na finom mestu a ne pod mostom kak klošarOcito predugo nisi bil ispod mosta jer je 80% CK tablice kaj rijesavaju vase
Jebes ti jedino svoju desnu ruku.Ja jebem međimurke na finom mestu a ne pod mostom kak klošar
Nemas ti stari moj za frtalj s pariskom jbg,ja sam egoist. Vjv vise moja odjeca trenutno vrijedi nego tvoj cijeli autoJa jebem međimurke na finom mestu a ne pod mostom kak klošar
Moze,reci vrijemeMozemo,ja sam dolazim.
Nemoj se prevec zaletavat,vjeruj mi.Nemas ti stari moj za frtalj s pariskom jbg,ja sam egoist. Vjv vise moja odjeca trenutno vrijedi nego tvoj cijeli auto
Odi u banku uzet minus pa se javiNemoj se prevec zaletavat,vjeruj mi.
RaMozemo,ja sam dolazim.
Njuska i jebac prek tipkovnice,ha? Takav si i jebac kad treba jebat ha???Pa da imam sranja zbog budale.Ajde se sad odjavi,pa se prijavi kao Sig pa se brani s komentarima.
Ne da imas sranje ti i jesi seronjaPa da imam sranja zbog budale.Ajde se sad odjavi,pa se prijavi kao Sig pa se brani s komentarima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|