Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koristio sam tu uslugu kada sam bio u Sarajevu protekle 4 godine na doceku. Bas se poklopilo da moja bila "u crvenom" -.-" tamo je jeftinije,100e sat,zgodnije zenske,ako je bolji hotel spuste cijenu. A Radon Plaza tamo zakon. Ovo u Zg mi malo prenapuhana cijenaOve žene što si mi poslao link su predobre i nisu čak ni preskupe. Jedino šta mi se neda ići u zg,ja bih ako nešto ima u Varaždinskoj županiji
Neka recenzija tih aplikacija?Vjerojatno da evo osobno nikad nisam dao vise od 500kn. U vezi sam 10 god,par ljubavnica sa strane i nesto usput se nadje na badoo/Juanmo/tinder/twoo . Bolji komadi,nemaju rupu da okren3s kombajn unutra i vjv vise diskretnosti ako su udane.. Vjv ili ne,za sutra sam dogovorio blowjob sa jednom za veeeeeliku milku cokoladu opet ce vjv srat da nije istina,al iam sve screenshoteve
Pardom,Jaumo naletio na 20 godisnjakinju,znaci mala top topova. Os oral,anal,sex kaj god i jos sve neobavezno za 1x kupio veliku milku i paket raffaela haha ne uzima novac,dns nastavljamo dalje. I ne pusta te doma dok i ona ne svrsi ( opet veliki +)Neka recenzija tih aplikacija?
Juanmo? Za to nisam čuo.
Ne kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?Da nebi ispalo da kenjam
P.S isprike susjedima preko mosta,međimurski humor
Pa samo vam je dokazao da je moguce naci cure,a da nisu kurve.Jer vecina vas ne vjeruje u to.Ne kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?
Zasto nebi vjerovali?On tu napisao preporuku i savjet,a meni bi se zivo jebalo dal neko vjeruje u to ili ne.Iz osobnog iskustva to mogu za badoo potvrditi.Ali negativno za mene,ex nasla nekog preko badoo i pojebala sePa samo vam je dokazao da je moguce naci cure,a da nisu kurve.Jer vecina vas ne vjeruje u to.
Ma pusti brate vjerojatno jos nije izasao iz majcinog podruma da upozna svijet sad kad je ova korona,doslovno najdes curku za zabavu za 2-3h max.. al bitno da svi kukaju,kako ih nemaPa samo vam je dokazao da je moguce naci cure,a da nisu kurve.Jer vecina vas ne vjeruje u to.
Pa mos zapljeskat ako hoces Sredio ovdje momcima curke vise nego sto ces ih ti upoznat za zivota. A tek mi 26Ne kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?
Ako ti tako kazes..Ti najpametni i sve znas.....Pa mos zapljeskat ako hoces Sredio ovdje momcima curke vise nego sto ces ih ti upoznat za zivota. A tek mi 26
Ne seri,lažeš bolje nego pes more bežati.Lažeš kak i lolek.Ove poruke nisu nikakav dokaz.A uostalom jebači se ne hvale kaj su pojebali.Pravi jebači jebeju a ne hvale se.Pa mos zapljeskat ako hoces Sredio ovdje momcima curke vise nego sto ces ih ti upoznat za zivota. A tek mi 26
Potpisujem...Ne seri,lažeš bolje nego pes more bežati.Lažeš kak i lolek.Ove poruke nisu nikakav dokaz.A uostalom jebači se ne hvale kaj su pojebali.Pravi jebači jebeju a ne hvale se.
Otkad si ti sisata na temi Varaždin i okolica?Potpisujem...
Jos samo tu nisam zavirila... Pozz dragi Varazdinci....Otkad si ti sisata na temi Varaždin i okolica?
Sad si došla tu vrebat Varaždince?Jos samo tu nisam zavirila... Pozz dragi Varazdinci....
Sisata i guzata je moja prijateljica i kaj vas boli kaj je ona dosla tu.Vi ne citate i ne komentirate purgerske portale ili ne idete u zg jebat? Idete,idete samo vam se ne javljaju na mob kad dojdete u zg.Sad si došla tu vrebat Varaždince?
Ne seri lolek,zenska koja te onda htjela tuzit ime sve screnshot.Ne jebi po tavanu bezveze.Radije suti da nebi bilo.Ja jednu svoju poruku nisam obrisal.
Kurva bi nekog tuzila.hahaNe seri lolek,zenska koja te onda htjela tuzit ime sve screnshot.Ne jebi po tavanu bezveze.Radije suti da nebi bilo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|