Ne kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?Da nebi ispalo da kenjam
P.S isprike susjedima preko mosta,međimurski humor![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?Da nebi ispalo da kenjam
P.S isprike susjedima preko mosta,međimurski humor![]()
Pa samo vam je dokazao da je moguce naci cure,a da nisu kurve.Jer vecina vas ne vjeruje u to.Ne kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?
Zasto nebi vjerovali?On tu napisao preporuku i savjet,a meni bi se zivo jebalo dal neko vjeruje u to ili ne.Iz osobnog iskustva to mogu za badoo potvrditi.Ali negativno za mene,ex nasla nekog preko badoo i pojebala sePa samo vam je dokazao da je moguce naci cure,a da nisu kurve.Jer vecina vas ne vjeruje u to.
Ma pusti bratePa samo vam je dokazao da je moguce naci cure,a da nisu kurve.Jer vecina vas ne vjeruje u to.
Pa mos zapljeskat ako hocesNe kuzim??????Sta sad bi svi trebali ustati i pljeskati,na tvom uspjehu?
Ako ti tako kazes..Ti najpametni i sve znas.....Pa mos zapljeskat ako hocesSredio ovdje momcima curke vise nego sto ces ih ti upoznat za zivota. A tek mi 26
![]()
Ne seri,lažeš bolje nego pes more bežati.Lažeš kak i lolek.Ove poruke nisu nikakav dokaz.A uostalom jebači se ne hvale kaj su pojebali.Pravi jebači jebeju a ne hvale se.Pa mos zapljeskat ako hocesSredio ovdje momcima curke vise nego sto ces ih ti upoznat za zivota. A tek mi 26
![]()
Potpisujem...Ne seri,lažeš bolje nego pes more bežati.Lažeš kak i lolek.Ove poruke nisu nikakav dokaz.A uostalom jebači se ne hvale kaj su pojebali.Pravi jebači jebeju a ne hvale se.
Otkad si ti sisata na temi Varaždin i okolica?Potpisujem...
Jos samo tu nisam zavirila... Pozz dragi Varazdinci....Otkad si ti sisata na temi Varaždin i okolica?
Sad si došla tu vrebat Varaždince?Jos samo tu nisam zavirila... Pozz dragi Varazdinci....
Sisata i guzata je moja prijateljicaSad si došla tu vrebat Varaždince?
Ne seri lolek,zenska koja te onda htjela tuzit ime sve screnshot.Ne jebi po tavanu bezveze.Radije suti da nebi bilo.Ja jednu svoju poruku nisam obrisal.
Kurva bi nekog tuzila.hahaNe seri lolek,zenska koja te onda htjela tuzit ime sve screnshot.Ne jebi po tavanu bezveze.Radije suti da nebi bilo.
Ne kurva,nego si dal ime i broj od zenske koja uopce nije kurva a ti si je svrstal i ocrnil i objavil da je kurva.Kurva bi nekog tuzila.haha
Kod svih tih cura sam bio za koje sam dao brojeve,tako da svetice nisu.Ne kurva,nego si dal ime i broj od zenske koja uopce nije kurva a ti si je svrstal i ocrnil i objavil da je kurva.
Donedavno si zicao brojeve u PP.. haha stari moj.. Nisi bezveze "meki" .. znas da postoje viagre i svakakve supstance pa nebudes vise meki... a sa 2 profila pisat ovdje i lajkat sam sebi komentare je niskoNe seri,lažeš bolje nego pes more bežati.Lažeš kak i lolek.Ove poruke nisu nikakav dokaz.A uostalom jebači se ne hvale kaj su pojebali.Pravi jebači jebeju a ne hvale se.
Lolek,ne zelim te vise komentirat.Pital si me na privat objasnil sam ti i ne delaj se grbav.Prije nego si obrisal poruke su screnshot .Nemoj me zajebavat.Kod svih tih cura sam bio za koje sam dao brojeve,tako da svetice nisu.
Pitao sam te,a nisi odgovorio nista.Lolek,ne zelim te vise komentirat.Pital si me na privat objasnil sam ti i ne delaj se grbav.Prije nego si obrisal poruke su screnshot .Nemoj me zajebavat.
A grbav ti je kurac.Lolek,ne zelim te vise komentirat.Pital si me na privat objasnil sam ti i ne delaj se grbav.Prije nego si obrisal poruke su screnshot .Nemoj me zajebavat.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|