VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

jebo, ja ne kuzim, 44 stranica, nitlo nis konkretno.

Dame iz RH, evo vam prilike za posjet Sv.Martin toplicama :P

Tko je probao sa jaglacima? Može malo opis? Veli da moze samo zena al on je pokraj... Sex u autu

Nasto ona lici, kakva je u sexu? Znam da ima cca 40godina i da je punija al ja volim takve😀

Bok ekipa....Preporucate li ili znate neki motel ili apartman u varaždinu za pol sata sat vremena akcije i da je jeftin.
Novci nisu problem,ali ako je skup onda mi je isplativije ići u Zg

Imas sobe tamo preko zeljeznickog kolodvora ( mislim da 200kn 2-3h) .. Hotel Turist ( od 22- pola noci) 200 kn ... Ck Royal od jutra do 18 -200kn .. Hotel Park 250kn do 19h .. Sveti Kriz benziska sobe - 200kn noc .. Garestein Vz- 200kn 2h .. eto:)

Imas sobe tamo preko zeljeznickog kolodvora ( mislim da 200kn 2-3h) .. Hotel Turist ( od 22- pola noci) 200 kn ... Ck Royal od jutra do 18 -200kn .. Hotel Park 250kn do 19h .. Sveti Kriz benziska sobe - 200kn noc .. Garestein Vz- 200kn 2h .. eto:)
Jel se moze u koju od tih soba/hotela bez osobne?Znaci dodem,platim sobu unaprjed i ne moram ostaviti osobnu na recepciji.

Svakoj:D znaju za diskreciju:) .. npr u Royalu radila zenska oko 70 god imala,valjda gazdarica. 200 das i nis ne pita. Malo cudno gledala jer bio sa onom cougar pa ono:D samo kaze da zakljucas sobu i kljuc ostavis dolje na recepciji

Bila jedna curka na badoo iz Ludbrega...Navodno da radi u kaficu na bengi na samome ulazu u Ludbreg,plava,oko 70kg. Za 1 dan dogovorili hotel,al u medjuvremenu naletio na jednu iz ck pa ipak otisao u grad. Pa ako netko poznaje curku,laka je za pokupit:)

Bila jedna curka na badoo iz Ludbrega...Navodno da radi u kaficu na bengi na samome ulazu u Ludbreg,plava,oko 70kg. Za 1 dan dogovorili hotel,al u medjuvremenu naletio na jednu iz ck pa ipak otisao u grad. Pa ako netko poznaje curku,laka je za pokupit:)
Oj Marinho
Hvala za Ludbrezanku ali ja bih te molio kontakt od medjimurke u mailu ili box
One uvjek dojdu sa zlaticom.
Placam cugu
Hvala unaprijed

Probao na oko tjedan dana tinder, badoo, lovely i meni iskreno bezveze. Nisam mogao slati poruke, sve se izgleda naplacuje a odbijene poruke ko j priči. Lakše i pametnije potrošit 300 kn il više na naku sigurnu curu nego plačat ove gluposti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh