Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo frende. Mobitel u ruke i kroz čičke do pičke. Jbt brojni bi da im serviraš pičku na stol i ovlažiš ju a oni samo da par puta unutra-van.Realno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali)Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
![]()
To iz kc je ljiljaRealno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali)Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
![]()
DaTo iz kc je ljilja?
pa da... u braku sam imam lažni profil na fejsu i twoo i bez problema se upeca nešto, i bokje od ovih dama za nagraduRealno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali)Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
![]()
Samo treba odvojiti malo vremena. Evo za dns dogovorio sa badoo-a36 god,par km od mene. Idealno. U roku od cca sat vremena,dzabe
![]()
Stari nek si ti njima rekel,a ovo da se neki dogovaraju i milijon poruka i poziva to je istina.Uglavnom imas pive od mene oces na bengi ili kad se krcme otpreju svejedno.Moglo bi se jos toga dosta tu dodat ali dosta je i to zasad.Realno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali)Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
![]()
Stari nek si ti njima rekel,a ovo da se neki dogovaraju i milijon poruka i poziva to je istina.Uglavnom imas pive od mene oces na bengi ili kad se krcme otpreju svejedno.Moglo bi se jos toga dosta tu dodat ali dosta je i to zasad.
Sta sad seruckate tu ja sam trazijo broj od zene sa kojom sam puno puta bijo ali sam izgubijo brojBravo frende. Mobitel u ruke i kroz čičke do pičke. Jbt brojni bi da im serviraš pičku na stol i ovlažiš ju a oni samo da par puta unutra-van.
Respekt
Od koje?Sta sad seruckate tu ja sam trazijo broj od zene sa kojom sam puno puta bijo ali sam izgubijo broj
Petrol v Puscinama kad god ti odgovara brateStari nek si ti njima rekel,a ovo da se neki dogovaraju i milijon poruka i poziva to je istina.Uglavnom imas pive od mene oces na bengi ili kad se krcme otpreju svejedno.Moglo bi se jos toga dosta tu dodat ali dosta je i to zasad.
Na privat posalji por kad ti odgovaraPetrol v Puscinama kad god ti odgovara brate![]()
Od RadmileOd koje?
Moze broj od ljilje u privat...
Nemam od Radmile,neznam ni koja je taOd Radmile
Ej careSvaka čast,da bi barem ja imao takve srece
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|