Perkoivanec
New member
Je li ikad koja kome poslala bar cod s iznosom na racunu da odete na tisak i podignete papir...prijevara ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaš kako kaže stara poslovica "Ni kurvi se na plaća unapred" dalje sam razmisli.Je li ikad koja kome poslala bar cod s iznosom na racunu da odete na tisak i podignete papir...prijevara ili?
bg. bilo je nekih brojeva ali navalili tolko zvati da se cure više ne javljaju. nije fora dati broj ovako javno tu ako one to ne dozvoleDečki kak ne kužite nema niko brojeve
Ili dajte vec jedanput brojeve i dobro nama i njima,il ne pišite vise glupostibg. bilo je nekih brojeva ali navalili tolko zvati da se cure više ne javljaju. nije fora dati broj ovako javno tu ako one to ne dozvole
ajd da se barem naziva bez prestanka... al čemu poruke tipa "dobro jutro ljubavi" koje pojedinci šalju?Ili dajte vec jedanput brojeve i dobro nama i njima,il ne pišite vise gluposti
Ili nazivaju u 2 ujutroajd da se barem naziva bez prestanka... al čemu poruke tipa "dobro jutro ljubavi" koje pojedinci šalju?
Zvučiš malo pederski,eto moral sam ti to napisat.
Bravo frende. Mobitel u ruke i kroz čičke do pičke. Jbt brojni bi da im serviraš pičku na stol i ovlažiš ju a oni samo da par puta unutra-van.Realno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali) Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
To iz kc je ljilja ?Realno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali) Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
DaTo iz kc je ljilja ?
pa da... u braku sam imam lažni profil na fejsu i twoo i bez problema se upeca nešto, i bokje od ovih dama za nagraduRealno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali) Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
Samo treba odvojiti malo vremena. Evo za dns dogovorio sa badoo-a 36 god,par km od mene. Idealno. U roku od cca sat vremena,dzabe
Stari nek si ti njima rekel,a ovo da se neki dogovaraju i milijon poruka i poziva to je istina.Uglavnom imas pive od mene oces na bengi ili kad se krcme otpreju svejedno.Moglo bi se jos toga dosta tu dodat ali dosta je i to zasad.Realno,dosadni ste s tim daj broj,daj broj,daj broj...imate pristup internetu..imate jebenu Smokvu ( vise manje pederi,ali naletio na 2 cure fer sa kojima se druzio i na j*bene Jaglace) .. imate Twoo gdje su starke..imate Badoo ( valjda niste tak ruzni da se nekoj nebi dopali) Koristim badoo 6 godina,oko 20 cura. Bilo bi i vise da nisam 10 godina u vezi pa bas ne mogu kad hocu...samo hocu reci da mozes naci na svakom cosku... Kod ove u Kc bio problem ( sto je vjv i kod vecine njih) da se javljaju drkarusi bez kune u dzepu i traze fotke..pa dogovori traju 2-3h i nis.. ja se dogovorio oko 15:30 i u Kc sam bio u 17..a ne gubit njezino vrijeme
Stari nek si ti njima rekel,a ovo da se neki dogovaraju i milijon poruka i poziva to je istina.Uglavnom imas pive od mene oces na bengi ili kad se krcme otpreju svejedno.Moglo bi se jos toga dosta tu dodat ali dosta je i to zasad.
Sta sad seruckate tu ja sam trazijo broj od zene sa kojom sam puno puta bijo ali sam izgubijo brojBravo frende. Mobitel u ruke i kroz čičke do pičke. Jbt brojni bi da im serviraš pičku na stol i ovlažiš ju a oni samo da par puta unutra-van.
Respekt
Od koje?Sta sad seruckate tu ja sam trazijo broj od zene sa kojom sam puno puta bijo ali sam izgubijo broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|