Za 300€ ga izdrkam, pojedem čevape, odojka ili janjetinu popijem par piva i još mi ostane....gledao sam, ne da spustiti bar na 200€? Ne kužim koja je razlika u cijeni tu, tj što nudi više. Generalno sve koje su vž traže po 300€
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za 300€ ga izdrkam, pojedem čevape, odojka ili janjetinu popijem par piva i još mi ostane....gledao sam, ne da spustiti bar na 200€? Ne kužim koja je razlika u cijeni tu, tj što nudi više. Generalno sve koje su vž traže po 300€
Za 300€ ga izdrkam, pojedem čevape, odojka ili janjetinu popijem par piva i još mi ostane....
Sve pet, ali šta je previše je previšeNemam ništa protiv toga, na sreću živimo u slobodnom svijetu u kojem svaki od nas troši svoju lovu kako god hoće
Izgleda da je izbrisala oglasNe, rekla mi je da je to cijena za 1h i da nije za pregovarat
Očito kad ih malo ima, onda digne cijenu, a meni je danas Varaždin usput, plus poslala mi je 3 fotke dodatne na wapp i izgleda jebeno, ako su njene ofc, ista je osoba na EGE ko i ove fotke koje je poslala
Daj mi molim te broj nemogu ga naciprevrti malo stranice i naći ćeš njezin broj.
Ajde mi pošalji neke kafiće na mail denisv81000@gmail.comPozdrav. Neki doživljaj od danas, ali nije to jedini. Zalazim već duže vrijeme u neke kafiće, neću imenovat, ali eto da napišem kako je lako naći žensku. Tako dođem u jedan od kafića, a konobarica me zna. Pita me da li imam penkalu, kažem da imam, još kažem da imam sve, a ona pita imaš 100€, kažem imam, ali ovisi za kaj trebaš kažem. Velim još da su sve ženske nabrijane na 100€. Eto. Ima robe.
Trazi,trazi,trazi pa ces naci. Mislis da je meni s neba pao njezin broj? Isto trazio po forumu i dok sam nasao, kontaktirao ju. Ali nije mi se odmah javila. Tek nakon trece poruke se javila. I da ti dam, ne garantiram da ce ti se javiti.Daj mi molim te broj nemogu ga naci
Nema veze... bar ću pokušati... plissssTrazi,trazi,trazi pa ces naci. Mislis da je meni s neba pao njezin broj? Isto trazio po forumu i dok sam nasao, kontaktirao ju. Ali nije mi se odmah javila. Tek nakon trece poruke se javila. I da ti dam, ne garantiram da ce ti se javiti.
Nema veze... bar ću pokušati... plissss
I da nadjes, ona se nece javiti. Pogledaj nasms oglasniku za VarazdinNema veze... bar ću pokušati... plissss
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|