VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav. Neki doživljaj od danas, ali nije to jedini. Zalazim već duže vrijeme u neke kafiće, neću imenovat, ali eto da napišem kako je lako naći žensku. Tako dođem u jedan od kafića, a konobarica me zna. Pita me da li imam penkalu, kažem da imam, još kažem da imam sve, a ona pita imaš 100€, kažem imam, ali ovisi za kaj trebaš kažem. Velim još da su sve ženske nabrijane na 100€. Eto. Ima robe.
Čak mislim da znam gdje bi to moglo biti....nagađam....

Pozdrav. Neki doživljaj od danas, ali nije to jedini. Zalazim već duže vrijeme u neke kafiće, neću imenovat, ali eto da napišem kako je lako naći žensku. Tako dođem u jedan od kafića, a konobarica me zna. Pita me da li imam penkalu, kažem da imam, još kažem da imam sve, a ona pita imaš 100€, kažem imam, ali ovisi za kaj trebaš kažem. Velim još da su sve ženske nabrijane na 100€. Eto. Ima robe.
Čak mislim da znam gdje bi to moglo biti....nagađam....

i jos ju moras moliti i klecati da te primi...Bog ga jebo pa dajte si razmislite dokle je ovo doslo...koji kurac je to u glavama???

Bolje da ga izdrkas eto...ja jebavao davno kad jos nije se krkala za pare....sex ko jebiga...picka dlakava,ona pijana,moras imat zeludac,a to bilo cca prije 7 godina ja mislim..tak da za 70 eurica potrosi na neku pametniju,mladju i normalniju jer tu fali kubik dasaka u glavi ...
Pa o kome ti pričaš??? Čovjek pitao za Vesnu!!!!! A ne za Natašu ili Sandreju!!??!!! Ti si prolupo!!!! Vesna niti je pijana niti ima dlakavu picu!!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh