Kaj te zanima?Ko je bil kod Vesne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj te zanima?Ko je bil kod Vesne?
stara jedogovaram za iduci tjedan
zanima me jel se isplati za 60E, mislim da nije bas ko da jebes mrtvo puhalo
stara jedogovaram za iduci tjedan
60 eura???? bilo je 250 kuna... jebate koja inflacijadogovaram za iduci tjedan
Pa kaj zenski fali?? Pa kaj ako ima malo preko 50g!?stara je
Pa o kome ti pričaš??? Čovjek pitao za Vesnu!!!!! A ne za Natašu ili Sandreju!!??!!! Ti si prolupo!!!! Vesna niti je pijana niti ima dlakavu picu!!!!Bolje da ga izdrkas eto...ja jebavao davno kad jos nije se krkala za pare....sex ko jebiga...picka dlakava,ona pijana,moras imat zeludac,a to bilo cca prije 7 godina ja mislim..tak da za 70 eurica potrosi na neku pametniju,mladju i normalniju jer tu fali kubik dasaka u glavi ...
Imas broj od Vesne?Pa o kome ti pričaš??? Čovjek pitao za Vesnu!!!!! A ne za Natašu ili Sandreju!!??!!! Ti si prolupo!!!! Vesna niti je pijana niti ima dlakavu picu!!!!
Kako je ime na fejsuFejs, messinge
kak se zove ta lidija na fejsuHtio sam cim prije pobjeći od tebe
kako moci te naci na fejsu lidijaPa nisi blokiran ime sam promjenila samo na fb,maknula sam prezime
molim da da u privat mi date broj ako je moguče samo da usporedim da li je isti broj koji imam,molim pišite recenzijeopis kak izgleda,,i kakva je radnjamolim da da u privat mi date broj ako je moguče samo da usporedim da li je isti broj koji imam,molim pišite recenzijeopis kak izgleda,,i kakva je radnja
kak se zove na fejsuZnaš ju?
kak se zove na fejsuZnaš ju?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|