VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Samo da znate čista prijevara.
Izbjegavajte ovaj broj i ovaj profil.
Ako želite njezinu stvarnu sliku i video da vas slučajno ne zezne kontaktirajte me na ovaj broj preko whatsappa.
0919278328

Prilozi

• 0001.png
    0001.png
    409,1 KB · Pregleda: 162
  • 0002.png
    0002.png
    498 KB · Pregleda: 163
  • 0003.png
    0003.png
    256,7 KB · Pregleda: 167
Ne, rekla mi je da je to cijena za 1h i da nije za pregovarat :D

Očito kad ih malo ima, onda digne cijenu, a meni je danas Varaždin usput, plus poslala mi je 3 fotke dodatne na wapp i izgleda jebeno, ako su njene ofc, ista je osoba na EGE ko i ove fotke koje je poslala
Izgleda
I da nadjes, ona se nece javiti. Pogledaj nasms oglasniku za Varazdi
I da nadjes, ona se nece javiti. Pogledaj nasms oglasniku za Varazdinposlap
I da nadjes, ona se nece javiti. Pogledaj nasms oglasniku za Varazdin
Poslao ti na pp

Je li ima netko objasnjenje zasto je tesko naci neku curu za provod? Pa kaj je VZ toliko los…a jedan od ljepsih gradova za zivot a nocni provod nist.

Kolega gdje sam napisao da idu u kompletu? Krivo si to sebi protumačio. Bolje pročitaj pa onda komentiraj, a i vidi se da si zaostali!

Kolega gdje sam napisao da idu u kompletu? Krivo si to sebi protumačio. Bolje pročitaj pa onda komentiraj, a i vidi se da si zaostali!
Ajde, dobio si mobitel preko praznika pa si sad faca? Jos malo pa skola, prva jedinica pa ce ti opet oduzeti mobitel... 😄

Kolega imaš krivo mišljenje prema osobi koju ne poznaš. Odi po šibice!
kakvu si foru bacil...jaoooo, poslal si me po sibice, nazval me kolegom...jao, o
pa ti si neka manga. Daj ajde idi se lijeciti.
Pa kaj bi to moglo biti za majku koja bi htjela gledati kak joj jebes kcer i izivljavas se spolno nad njom? Isto tak i obrnuto.
Daj si malo razmisli.
Ili su u jako teskoj situaciji, ili...nema ili.
Ti si jedan od onih koji bi iskoristavali tudu nesrecu da zadovolji svoju potrebu u trajanju 2 minute?
Idi se lijeci.

kakvu si foru bacil...jaoooo, poslal si me po sibice, nazval me kolegom...jao, o
pa ti si neka manga. Daj ajde idi se lijeciti.
Pa kaj bi to moglo biti za majku koja bi htjela gledati kak joj jebes kcer i izivljavas se spolno nad njom? Isto tak i obrnuto.
Daj si malo razmisli.
Ili su u jako teskoj situaciji, ili...nema ili.
Ti si jedan od onih koji bi iskoristavali tudu nesrecu da zadovolji svoju potrebu u trajanju 2 minute?
Idi se lijeci.
Nisam ti ja kriv kaj si flustriran, i kaj nebreš nikaj najti, uz to krivo tumačiš sam sebe. Pa neće nitko držati svijeću, a što se tiće iskorištavanja traži 200€ pametnjakovići!!! Sam sebi pljuješ u usta pisanjem nebuloza!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh