Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj ovog. Ne mozes naci babu, a kamoli mamu i kcer u kompletu. Btw. odi posjeti psihijatra.Bok kolegi, ako ima tko kakva saznanja gdje idu mama i kćer molim u pp, ali samo ako tko nekaj zna!
Ne možeš naći neku za druženje, a kamoli bilo što drugo. Na chatu sve može, treba uživo, onda se više ne javljaju.Bok kolegi, ako ima tko kakva saznanja gdje idu mama i kćer molim u pp, ali samo ako tko nekaj zna!
Kolega gdje sam napisao da idu u kompletu? Krivo si to sebi protumačio. Bolje pročitaj pa onda komentiraj, a i vidi se da si zaostali!Cuj ovog. Ne mozes naci babu, a kamoli mamu i kcer u kompletu. Btw. odi posjeti psihijatra.
Kolega gdje sam napisao da idu u kompletu? Krivo si to sebi protumačio. Bolje pročitaj pa onda komentiraj, a i vidi se da si zaostali!
Ajde, dobio si mobitel preko praznika pa si sad faca? Jos malo pa skola, prva jedinica pa ce ti opet oduzeti mobitel...Kolega gdje sam napisao da idu u kompletu? Krivo si to sebi protumačio. Bolje pročitaj pa onda komentiraj, a i vidi se da si zaostali!
Kolega imaš krivo mišljenje prema osobi koju ne poznaš. Odi po šibice!Ajde, dobio si mobitel preko praznika pa si sad faca? Jos malo pa skola, prva jedinica pa ce ti opet oduzeti mobitel...
Tam si nades i mamu i kcer u kompletuOdite prek Drave pa si puce nađite u Piškorovcu, Paragu... Ima tam robe
kakvu si foru bacil...jaoooo, poslal si me po sibice, nazval me kolegom...jao, oKolega imaš krivo mišljenje prema osobi koju ne poznaš. Odi po šibice!
I vrlo mlade kćeri, ako je to tvoja stvar. Oni ionako žene svoje kćerke s 13-14.Tam si nades i mamu i kcer u kompletu
Nisam ti ja kriv kaj si flustriran, i kaj nebreš nikaj najti, uz to krivo tumačiš sam sebe. Pa neće nitko držati svijeću, a što se tiće iskorištavanja traži 200€ pametnjakovići!!! Sam sebi pljuješ u usta pisanjem nebuloza!!!kakvu si foru bacil...jaoooo, poslal si me po sibice, nazval me kolegom...jao, o
pa ti si neka manga. Daj ajde idi se lijeciti.
Pa kaj bi to moglo biti za majku koja bi htjela gledati kak joj jebes kcer i izivljavas se spolno nad njom? Isto tak i obrnuto.
Daj si malo razmisli.
Ili su u jako teskoj situaciji, ili...nema ili.
Ti si jedan od onih koji bi iskoristavali tudu nesrecu da zadovolji svoju potrebu u trajanju 2 minute?
Idi se lijeci.
ej stari malo si glup, znači prvi si započel, pa kad ti netko odgovori odmah se uvrijediš, ko zadnja pička... jadno. a ne znaš ni o kome je riječ, da imalo znaš, ne bi se našao srati.Ajde, dobio si mobitel preko praznika pa si sad faca? Jos malo pa skola, prva jedinica pa ce ti opet oduzeti mobitel...
Najbolje da se vas dva nadete.ej stari malo si glup, znači prvi si započel, pa kad ti netko odgovori odmah se uvrijediš, ko zadnja pička... jadno. a ne znaš ni o kome je riječ, da imalo znaš, ne bi se našao srati.
Ne znam kakve tebi pederske ideje padaju na pamet. Odbij Sotono! ODBIJ!Najbolje da se vas dva nadete.
Imam ti ja, javi se privatnoIma tko za prodati viagru ili nešto slicno ili ako tko zna nekoga tko prodaje
Čak mislim da znam gdje bi to moglo biti....nagađam....Pozdrav. Neki doživljaj od danas, ali nije to jedini. Zalazim već duže vrijeme u neke kafiće, neću imenovat, ali eto da napišem kako je lako naći žensku. Tako dođem u jedan od kafića, a konobarica me zna. Pita me da li imam penkalu, kažem da imam, još kažem da imam sve, a ona pita imaš 100€, kažem imam, ali ovisi za kaj trebaš kažem. Velim još da su sve ženske nabrijane na 100€. Eto. Ima robe.
Čak mislim da znam gdje bi to moglo biti....nagađam....Pozdrav. Neki doživljaj od danas, ali nije to jedini. Zalazim već duže vrijeme u neke kafiće, neću imenovat, ali eto da napišem kako je lako naći žensku. Tako dođem u jedan od kafića, a konobarica me zna. Pita me da li imam penkalu, kažem da imam, još kažem da imam sve, a ona pita imaš 100€, kažem imam, ali ovisi za kaj trebaš kažem. Velim još da su sve ženske nabrijane na 100€. Eto. Ima robe.
A vidoviti MILAN!točno vidim kak se, dame koje prate ovaj forum, smiju dok čitaju ovo
Onda svaka čast ako znaš!Čak mislim da znam gdje bi to moglo biti....nagađam....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|