Reci i opiši imam i ja za razmjenuJa imam jednu iz preloga ako ima ko za razmjeniti brojeve nek se javi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci i opiši imam i ja za razmjenuJa imam jednu iz preloga ako ima ko za razmjeniti brojeve nek se javi
Brate ovo ja na dopustu u vž.Daj pošalji neki broj,da ne poludim od dosade.Imam neke nove aktualne pa ko je za razmjenu u inbox sretno
Kako je kontaktiratiJeli bio tko sa curom iz Preloga? Dali je to OK? Isplati li se ići ...
Ma ja bi uzeo grickalicu i rašpicu sa sobom....Nemoj ić kod te iz preloga osim ako hočeš da te ženska grebe. Kad sam došel doma i pogledal si tijelo u ogledalo koda me čopor mačaka grebal
Ma ja bi uzeo grickalicu i rašpicu sa sobom....Nemoj ić kod te iz preloga osim ako hočeš da te ženska grebe. Kad sam došel doma i pogledal si tijelo u ogledalo koda me čopor mačaka grebal
molim da da u privat mi date broj ako je moguče samo da usporedim da li je isti broj koji imam,molim pišite recenzijeopis kak izgleda,,i kakva je radnjaMa ja bi uzeo grickalicu i rašpicu sa sobom....
molim da da u privat mi date broj ako je moguče samo da usporedim da li je isti broj koji imam,molim pišite recenzijeopis kak izgleda,,i kakva je radnjaMa ja bi uzeo grickalicu i rašpicu sa sobom....
Hahaa na koje fore biti uspoređivati htel da ti daju broj ja ga nemam ali i da ga imam nebu ti ga dalmolim da da u privat mi date broj ako je moguče samo da usporedim da li je isti broj koji imam,molim pišite recenzijeopis kak izgleda,,i kakva je radnja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|