Ti si stvarno majmun JohnD , daj prestani stim glupostima. Tebi niko nije kriv kaj si ti impotentan dolje i u glavi, zato moras vređati sve oko sebe.Do kad te ne vide u živo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si stvarno majmun JohnD , daj prestani stim glupostima. Tebi niko nije kriv kaj si ti impotentan dolje i u glavi, zato moras vređati sve oko sebe.Do kad te ne vide u živo
Pa čitaj malo i moje komentare, inače ljudi koji su normalni i znaju me par godina nebudu tu komentirali, komentiraju iskompleksirani balavci koji su gotovi za par minuta ili par sekundi pa sekundi,vidla sam prekjučer i sliku od te Vesne mislim ženska za svoje godine izgleda super.Pa ako ti ne paše niko te ne tjera, okreneš se i odeš...Ja sam se ovdje uclanila samo da pojedincima objasnim zašto se domače cure više ne javljaju, nestanu, nađu svoj krug ljudi i Bok.Čitam komentare i pitam se dal je ta lidija iz kc ona za koju je marinho pisao recenziju na samom početku?
Čitam i to mi je čudno jer lidija nećemo sad o pravom imenu i prezimenu sa kojom sam se dopisivao prije par godina nije ništa komentirala samo je pratila forum....Pa čitaj malo i moje komentare, inače ljudi koji su normalni i znaju me par godina nebudu tu komentirali, komentiraju iskompleksirani balavci koji su gotovi za par minuta ili par sekundi pa sekundi,vidla sam prekjučer i sliku od te Vesne mislim ženska za svoje godine izgleda super.Pa ako ti ne paše niko te ne tjera, okreneš se i odeš...Ja sam se ovdje uclanila samo da pojedincima objasnim zašto se domače cure više ne javljaju, nestanu, nađu svoj krug ljudi i Bok.
Ne,kad je saznala za forum povukla se kao i večina njih i nije više u HrČitam i to mi je čudno jer lidija nećemo sad o pravom imenu i prezimenu sa kojom sam se dopisivao prije par godina nije ništa komentirala samo je pratila forum....
Tko god da se skriva iza tog profila nauči se bolje muljati i lagati.Ne,kad je saznala za forum povukla se kao i večina njih i nije više u Hr
Presla je iz pratitelja u komentatora..dogada se to nista cudno.Čitam i to mi je čudno jer lidija nećemo sad o pravom imenu i prezimenu sa kojom sam se dopisivao prije par godina nije ništa komentirala samo je pratila forum....
Imaš poruku.30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Radi s stalnimaJel netko zna sta se dogada s anom koja radi u prirodi i autu iz vz
Bok Barbara30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Daj meni susjedu
SiDaj meni susjedu
Javi se30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Javi se30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Javi se pp30god okolica Varaždina,javiti se u pp
30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Javi se u pp30god okolica Varaždina,javiti se u pp
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|