Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
točno takoDajte si kurve platite a ne po toplicama haračite, drkate po saunama na bakice sa unucima. Bolesno skroz
pa samo ti nista ne ubodes tamo, svi ostali jebu redovno.. ili nisi dobar sa recepcionarom da te uputi gdje i sta trebassHoće li neka žena ili par možda do sauna u Tuhelju? Za sada nisam imao sreće naići na zainteresirani par ili ženu. Uglavnom samo muški koji bježe jedni od drugih po saunama u nadi da će nešto uletiti...
Izvini al moram dat kpmentar...Jbg., sto reci na ovo... Svi idu tamo da bi jebali..., ti izbjegavas..., tu nesto ne pase. Ili si ti filmska zvjezda pa tako biras..., ili nevolis z...Ja sam poceo izbjegavati Tuhelj jer se nekad zelim samo preznojiti u sauni a na kraju ispadne da uvijek moram jebati. Moj savjet je zaobilazite Tuhelj u sirokom luku.
Frende, bojim se da imam loše vijesti za tebe.. Svi idu tamo da bi jebali...,
A koje...ne kontam te ni ja mi cjeli fprum , sto bi htio...Frende, bojim se da imam loše vijesti za tebe.
Izvini al moram dat kpmentar...Jbg., sto reci na ovo... Svi idu tamo da bi jebali..., ti izbjegavas..., tu nesto ne pase. Ili si ti filmska zvjezda pa tako biras..., ili nevolis z...
A koje...ne kontam te ni ja mi cjeli fprum , sto bi htio...
Eto ti jefdni pametan...niko nists ne zna. Neka hvala bohu da ima i takvi...Otvori google, napiši u tražilicu "sarkazam", pritisni enter i malo pročitaj što ti izbaci.
Izgleda...pa samo ti nista ne ubodes tamo, svi ostali jebu redovno.. ili nisi dobar sa recepcionarom da te uputi gdje i sta trebass
Kad je sljedeće brćkanje mogao bih se pridružitNema niti jedan obdareni za moju prijateljicu od 24 g mala crnka sisata ....
Skupi brateDa li je bio netko u zadnje vrijeme u Tuhelj u saunama? Zanima me da li ima opće smisla ici u saunu po ljeti? Ima li opće ljudi?
Idući tjedan?Cura i ja u tuhelju, srijedu i četvrtak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|