Roko2019
Active member
Ja sam okolica,iz Zagorja si?Hoce li i biti neko danas tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam okolica,iz Zagorja si?Hoce li i biti neko danas tamo
Imate iskustva s njom?Navlakusa, ne nasjedajte...
Ne pricaj gluposti, ja osobno znam nekoliko zena koje idu tamo u saunu sa muzevima, a to sto vi bolesnici razmisljate na takav nacin to je vas problem. Niste u stanju naci si zenu nego tamo idete drkat, a skrti ste ili nemate pare za kurvuBio par puta, dobra stvar za malo otic pogledat golotinju i time rijesti taj tabu ako neko ima, medutim previse je frajera...al zenske koje su tamo evidentno je iz kojeg razloga su tamo. Takoder ekipa swinga pa ako uspijete se ubaciti u to moze vam bit jebeno
Hej.. ja sam tamo vecinom svaki vikend jer blizu zivim. Pa ako zelis mozemo se dog koji putHoce li i biti neko danas tamo
Koji je tvoj dojam o Tuhelju?Hej.. ja sam tamo vecinom svaki vikend jer blizu zivim. Pa ako zelis mozemo se dog koji put
A ono... Bio par put sa djevojkom. Ima onih starih drkađija koji kad vide djevojku kad se skine pocnu drkati da ti se bljuje. Najbolje ici navecer, na vanjskom jacuzziju se moze nac koji par da se brcka pa mozda dođe do kakve akcijeKoji je tvoj dojam o Tuhelju?
Od kud ti to?Tuhelj je pun gayeva koji se guze po saunama. Ima i lezbi. LGBQT+. zajednica.
Liberty spa je puno veci i komotniji. Gazda i ekipa otvoreniji. Plus ulaz 20€ manje.Decki ko ima curu ili zenu otidjite u Sun Garden Slovenija,zakon fakat je super!!!Svi ljubazni nema uleta od starih drkarosa,ali samo preporucujem subotu kad je za parove samo ulaz,fakat akcije na svakom čošku,nitko nedira tvoju privatnost!!!!Samo kaj je mrvicu malo al fakat top lokacija!!!Preporuka za pocetnike kao mi!!!!
Hvala na prijedlogu??Kojim danima je ulaz za parove samo??Liberty spa je puno veci i komotniji. Gazda i ekipa otvoreniji. Plus ulaz 20€ manje.
NedjeljaHvala na prijedlogu??Kojim danima je ulaz za parove samo??
Al gledao sam malo recenzije nisu im bas kao od Sun gradena,kaj imaju unutra sve??Nedjelja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|