Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bruna se neće vratiti. Kaže da u Brazilu može puno više zaraditi. Jbg, radi za agenciju, jeftina tarifa (100 €/150€). Rekao sam joj da cura poput nje može slobodno naplaćivati više. Iz Brazila je došla tu jer ju je bivši dečko uznemiravao, a sad se nada da će sve biti ok pa da će ostat u Brazilu.Vidim da svi pišete o Bruni, pa nisam ni ja mogao da ne probam. Uglavnom, trojac s njom i Sofiom odrađen. Kada bi ih gledao pojedinačno, Bruna mi je za 3 klase iznad Sofie u svemu, ali u paru su odlične. Surađuju, udovoljavaju.. Još su 7, 8 dana u Splitu, pa iz Dubrovnika idu za Brazil. Ne znaju oce li se ponovno vracat u Hrvatsku, jer ne rade samostalno.
BIo kod nje. Nema volje za zivotom. Jedva mi se diga. Rucnici svi iskoristeni i jos sam je pita ima li cist rucnik. Slabo sudjeluje u akciji. Poza min i odma oce minjanje.Neku Luizu dogovaran,pari top dala 100 30
Jel se ljubi i te shemee
Mislite na ovu Brunu ?
I Linda
Nije u redu stvari iz nečijeg privatnog zivota iznosit javno,ovo je škakljiva tema.jrdnostavno se javno ne iznosi i amen..nije u redu prema njojBruna se neće vratiti. Kaže da u Brazilu može puno više zaraditi. Jbg, radi za agenciju, jeftina tarifa (100 €/150€). Rekao sam joj da cura poput nje može slobodno naplaćivati više. Iz Brazila je došla tu jer ju je bivši dečko uznemiravao, a sad se nada da će sve biti ok pa da će ostat u Brazilu.
Nije u redu stvari iz nečijeg privatnog zivota iznosit javno,ovo je škakljiva tema.jrdnostavno se javno ne iznosi i amen..nije u redu prema njoj
Nismo ni mi sveci,a ni one časne..ali opet te neke stvari nemos iznosit..nije smak svita,al po meni i one su ljudska bića i kada nam dođu ih triba ih poštivatA dobro, nije sad Bog zna što rekao, na kraju krajeva to je kurva koje se niko neće sićat za misec dana...netriba ih predstavljat ko časne sestre.
Doće neka nova koja će nas očarat...
Rade zaobidi jer dogovori sastanak pa kad dodes ne odgovara na porukeBila u st, sad u dubrovniku,jel itko probao?
Odgovorila na poruku u sekundi,ne trazi selfi
Da,u ZadarJel bruna isla ca
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |