Mikimilan1122
New member
Stari svi su je vidili i jako je poznata u splitu i okolici ja san bia kod nje kad san vidia ko je okrenia se iisa caSta pričaš, ovu niko nije ni vidia, trazi bon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari svi su je vidili i jako je poznata u splitu i okolici ja san bia kod nje kad san vidia ko je okrenia se iisa caSta pričaš, ovu niko nije ni vidia, trazi bon...
Zanan kako se zove javi se u in boxStari svi su je vidili i jako je poznata u splitu i okolici ja san bia kod nje kad san vidia ko je okrenia se iisa ca
Mogu potvrdit sve napisano, žena ima nevjerovatnu energiju. I da, ozbiljno planiram ponovit sve sutra.
Bio sam. Ova cura je skroz luda - pozitivno.
Znači, nešto napaljenije u zivotu nisam vidio.
Uša u stan, žena me odmirila skočila na mene jebote a ima skoro 2 metra...uvatila me za kurac odma, pocela se ponašat koda smo ono momak i cura u početku.
Znači, toliko voli kurac da je to strašno. Poslje nakon svega, me ljubi, dira, mazi...jedva san otiša.
Neznam zašto se tako naložila i jel takva uvik, ali gledala me u oči non stop dirala me cilog, mislim ok, izgledan dobro, ugladen san fin neman droba, treniram cili zivot al opet....
Znači sve, apsolutno sve preporuke, rekla je da ide u petak ća i nema se u planu vraćat, ima kolegicu u stanu, moze duo al neznam koja je.
Je falia sam, pomiša sam ovu sa onom plavom bonašicom antoniomStari svi su je vidili i jako je poznata u splitu i okolici ja san bia kod nje kad san vidia ko je okrenia se iisa ca
Nesto te dobro nagazila kad pises samo o njenim oglasimaStari svi su je vidili i jako je poznata u splitu i okolici ja san bia kod nje kad san vidia ko je okrenia se iisa ca
Pa tu sam još koji dan na Go pa nazad za ZG tia nešto vamo domaće opaliti...znam da ako izađem da se može lako opaliti svako druga još pogotovo ako izgledaš kao ja ..ali mi se neda truditi i zajebavat hoću uredno platit i doći odradit u miru i to je tomoran malo drzat balans foruma da nema zajebancije haha zezam se
Planiram sutra otić kod nje
A druže šta je tebi tako pripelo jebat nešto?
Pa odu u Vanille vcrs nac ces nesto uvik ima...izdrkaj ga
Neznan kakve domace pricas pa da ima domaci ko bi iša na EGE
Znači došla se dobro zabavit i izjebat i ne vraća se nakon toga ... pripazite samo da se ne zaljubite, po opisu ova bi mogla dugo ostat u pamćenju. Bila je prošle ljeto jedna takva, rekla je da dolazi ove godine u ljeto ponovo, još čekam da se vrati ...
Bio sam. Ova cura je skroz luda - pozitivno.
Znači, nešto napaljenije u zivotu nisam vidio.
Uša u stan, žena me odmirila skočila na mene jebote a ima skoro 2 metra...uvatila me za kurac odma, pocela se ponašat koda smo ono momak i cura u početku.
Znači, toliko voli kurac da je to strašno. Poslje nakon svega, me ljubi, dira, mazi...jedva san otiša.
Neznam zašto se tako naložila i jel takva uvik, ali gledala me u oči non stop dirala me cilog, mislim ok, izgledan dobro, ugladen san fin neman droba, treniram cili zivot al opet....
Znači sve, apsolutno sve preporuke, rekla je da ide u petak ća i nema se u planu vraćat, ima kolegicu u stanu, moze duo al neznam koja je.
Pišen ja od njoj da nenasidne na tu ludaču jer je ženska govno izvarala dosta ljudi po gradu i pravi probleme ljudima drukericaKa i Lover 88 od 22 poruke, samo pisanje o njenim oglasima?
BonBjezi od toga... Koliko sam cuo ovde, junkie u najmanju ruku, a od toga moze doc svasta
Posetio, cura je stvarno bumba tjelo za medalju pusenje 10/10 seks takodje. Sve preporuke.Jel ko drugi iso sa ovom curom?
Pa tu sam još koji dan na Go pa nazad za ZG tia nešto vamo domaće opaliti...znam da ako izađem da se može lako opaliti svako druga još pogotovo ako izgledaš kao ja ..ali mi se neda truditi i zajebavat hoću uredno platit i doći odradit u miru i to je to
Moguće je da će se vratit. Po svemu cura je za pamćenje. Ne za zaljubljivanje, nemojmo davat materijala ljubomornim zlobnicima na forumu koji vide nešto loše u tome što komuniciramo s njima.Znači došla se dobro zabavit i izjebat i ne vraća se nakon toga ... pripazite samo da se ne zaljubite, po opisu ova bi mogla dugo ostat u pamćenju. Bila je prošle ljeto jedna takva, rekla je da dolazi ove godine u ljeto ponovo, još čekam da se vrati ...
Lokacija?Mogu potvrdit sve napisano, žena ima nevjerovatnu energiju. I da, ozbiljno planiram ponovit sve sutra.
Glupo je ovako javno pitat adresu..javiš joj se pa se dogLokacija?
Ljudi
Ostavite se plavog oglasnika,njega koristite u 1.misec,kad nam latine odu ća
Trebate njih posjećivati,ako se misle vratit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|