qwertz
Well-known member
Iša je on jucer na 2 sata jebat. Pa ondaDa mi triba toliko da svrsim ne bi mi se dalo jebavat![]()
SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije
https://distintas.net/maia Pozdrav jel bio tko?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iša je on jucer na 2 sata jebat. Pa ondaDa mi triba toliko da svrsim ne bi mi se dalo jebavat![]()
Iša je on jucer na 2 sata jebat. Pa onda
SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije
https://distintas.net/maia Pozdrav jel bio tko?forum.ljubavni-oglasnik.net
Sa njom je svaki put fenomenalno..mada nisan nikad bia po ure sa njom,uvik od ure pa nadaljePozdrav svima!
Neko vrijeme nisam pisao ništa. Imao sam dosta posla, a i forum mi je postao sve manje zanimljiv zbog svakakvih idiota koji su se pojavili. Evo ovaj noviLucky, nije mi jasno šta mu dajete na važnosti i odgovarate na njegove poruke...
Danas sam još jednom posjetio Brunu. Nema se tu šta dodati što već nije rečeno. Za ovakvu bombu iznos od 100 € za pola sata je sitnica. Prostor je blizu općine, a tu je još tjedan dana pa ide doma u Brazil.
A prvo se cinilo da se tip napija i oce nesto pojebat, pa smo isli pomoc, a onda kad smo vidili da je sve otislo u kurac, onda smo klasicno poceli zajebavatPozdrav svima!
Neko vrijeme nisam pisao ništa. Imao sam dosta posla, a i forum mi je postao sve manje zanimljiv zbog svakakvih idiota koji su se pojavili. Evo ovaj noviLucky, nije mi jasno šta mu dajete na važnosti i odgovarate na njegove poruke...
Danas sam još jednom posjetio Brunu. Nema se tu šta dodati što već nije rečeno. Za ovakvu bombu iznos od 100 € za pola sata je sitnica. Prostor je blizu općine, a tu je još tjedan dana pa ide doma u Brazil.
koje dve sabrine su to?Obje Sabrine u Zagrebu! Kao da su blagdani
Danas jedna odrađena![]()
Jedna prava je u Zg ,druga nije,tek dolaziObje Sabrine u Zagrebu! Kao da su blagdani
Danas jedna odrađena![]()
Obje su tu. Skinula je oglas ali tu jeJedna prava je u Zg ,druga nije,tek dolazi
Ikoja da je na Sućidru ili blizu?
Evo došla Gabrijela Šimunec na Ege![]()
Pozdrav svima!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|