qwertz
Well-known member
Iša je on jucer na 2 sata jebat. Pa ondaDa mi triba toliko da svrsim ne bi mi se dalo jebavat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iša je on jucer na 2 sata jebat. Pa ondaDa mi triba toliko da svrsim ne bi mi se dalo jebavat![]()
Iša je on jucer na 2 sata jebat. Pa onda
Sa njom je svaki put fenomenalno..mada nisan nikad bia po ure sa njom,uvik od ure pa nadaljePozdrav svima!
Neko vrijeme nisam pisao ništa. Imao sam dosta posla, a i forum mi je postao sve manje zanimljiv zbog svakakvih idiota koji su se pojavili. Evo ovaj noviLucky, nije mi jasno šta mu dajete na važnosti i odgovarate na njegove poruke...
Danas sam još jednom posjetio Brunu. Nema se tu šta dodati što već nije rečeno. Za ovakvu bombu iznos od 100 € za pola sata je sitnica. Prostor je blizu općine, a tu je još tjedan dana pa ide doma u Brazil.
A prvo se cinilo da se tip napija i oce nesto pojebat, pa smo isli pomoc, a onda kad smo vidili da je sve otislo u kurac, onda smo klasicno poceli zajebavatPozdrav svima!
Neko vrijeme nisam pisao ništa. Imao sam dosta posla, a i forum mi je postao sve manje zanimljiv zbog svakakvih idiota koji su se pojavili. Evo ovaj noviLucky, nije mi jasno šta mu dajete na važnosti i odgovarate na njegove poruke...
Danas sam još jednom posjetio Brunu. Nema se tu šta dodati što već nije rečeno. Za ovakvu bombu iznos od 100 € za pola sata je sitnica. Prostor je blizu općine, a tu je još tjedan dana pa ide doma u Brazil.
koje dve sabrine su to?Obje Sabrine u Zagrebu! Kao da su blagdani
Danas jedna odrađena![]()
Jedna prava je u Zg ,druga nije,tek dolaziObje Sabrine u Zagrebu! Kao da su blagdani
Danas jedna odrađena![]()
Obje su tu. Skinula je oglas ali tu jeJedna prava je u Zg ,druga nije,tek dolazi
Ikoja da je na Sućidru ili blizu?
Evo došla Gabrijela Šimunec na Ege![]()
Pozdrav svima!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|