TorcidaMertojak
Active member
Nisam nikad koristia paysafe,e sad naravno kad pokriješ bar code šalješ npr samo datum i vrijeme kupnje šta može poć po zlu? Jesam nešto propustia ili neznam di mogu popušit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj ništa niti pokusavat..meni su isto tako,prekrij nemogu te prevariti kad je prekriveno..može te ona uvjeravat 5dana ali ni pod razno nemojNisam nikad koristia paysafe,e sad naravno kad pokriješ bar code šalješ npr samo datum i vrijeme kupnje šta može poć po zlu? Jesam nešto propustia ili neznam di mogu popušit
Čim ti u startu traži pola kes pola a bon,ili sve a bonNemoj ništa niti pokusavat..meni su isto tako,prekrij nemogu te prevariti kad je prekriveno..može te ona uvjeravat 5dana ali ni pod razno nemoj
BonašicaMomci, zna li tko Studenticu Teu/vatrenu Teu? Oglašavala se u PO, onako pristojno je izgledala. Više je ne vidim, skinula je oglas i ukinula telefonski broj...
Je li bonašica poštena ili nepoštena? Mislim OK je ako želi bonove kao valutu plaćanja da je neko ne zajebe s lažnim €, ali je kurvanjski da traži kod preko whatsappa i posli te blokira...Bonašica
Upravo to ti i rade..kaže ona meni pokrij sve brojeve,a BAR KOD prekrij gori i desno(u međuvremenu mi pošalje sliku kako triba izgledat)..ja bi im samo ajde ajde varate vi druge,zovem vam policiju..i ka one ha ha ha samo ti zovi,ja block i pare ostaju u đepuJe li bonašica poštena ili nepoštena? Mislim OK je ako želi bonove kao valutu plaćanja da je neko ne zajebe s lažnim €, ali je kurvanjski da traži kod preko whatsappa i posli te blokira...
To baš Tea ili neka druga?Upravo to ti i rade..kaže ona meni pokrij sve brojeve,a BAR KOD prekrij gori i desno(u međuvremenu mi pošalje sliku kako triba izgledat)..ja bi im samo ajde ajde varate vi druge,zovem vam policiju..i ka one ha ha ha samo ti zovi,ja block i pare ostaju u đepu
U biti, bilo bi dobro da oformimo neki blacklist na ovome forumu da se zna odmah u startu i bezveze ne gubi vrime...Upravo to ti i rade..kaže ona meni pokrij sve brojeve,a BAR KOD prekrij gori i desno(u međuvremenu mi pošalje sliku kako triba izgledat)..ja bi im samo ajde ajde varate vi druge,zovem vam policiju..i ka one ha ha ha samo ti zovi,ja block i pare ostaju u đepu
Druge prije..znači na PO,kad pošalješ nekoj poruku,I ako ti posalje svoju ponudu plaćanja bonom,zaobiđi.nemoj se niti truditi.bar ja tako napravimTo baš Tea ili neka druga?
Idi prijatelju, dobra ona cijena isto Za ovo bi se i ja iz Ma kuva do St ( trenutno na Braču )Jel bia tko u ove? Odleti mi vikend..
Da, baš ona.To baš Tea ili neka druga?
Haha iskreno mi te je za meni na k.. ide kad moram 2 ure do Splita i 2 ure nazad tebi jw 2x vise sta ne radimo za pickuIdi prijatelju, dobra ona cijena isto Za ovo bi se i ja iz Ma kuva do St ( trenutno na Braču )
Ma kakvi 2 ure, 1.15 min max moja ruta jedan smjer a odakle ti to gaziš?Haha iskreno mi te je za meni na k.. ide kad moram 2 ure do Splita i 2 ure nazad tebi jw 2x vise sta ne radimo za picku
Ma iz Makarske kakve sam srice uvijek uvik upadnem u guzvu i dok ti nades vraziji parking i njihove upute di se nalaze taman ispadne 2h koliko mi ih je otkazalo sto kasnim jer nema parkinga pa moras parkirati 2 ulice nije pa dok dodes do njih eto ti problema ili sta su morale cekat 10 min vise.Jednoj sam zakasnia 5 min nasa napokon vrata di se nalazi i saljem poruku evo me ispred kaze tvoje vrijeme je prosloMa kakvi 2 ure, 1.15 min max moja ruta jedan smjer a odakle ti to gaziš?
A, ti si iz ovog kraja ( Mak rivijera ) ? Ja sam tek početnik iša 4-5- puta od početka maja , ali nikad nisan promašio termin. Jebiga lako ovima iz ST. Pođen uvik pola ure ranije, jutarnji termin, zaobilaznica Omiš . Obavezno prije kod kući na većem ekranu lociram gdje j je adresa i mogući parking. Ubacim u navigaciju i budem uvik 15-20 min prije zakazanog. Samo je jedna rekla bilo u 10 dog. kaže ajde u 11. kažem mala ja sam ispred strana. Ok kaže. Možd bolje da sam dalje, ovako samo povremeno idemMa iz Makarske kakve sam srice uvijek uvik upadnem u guzvu i dok ti nades vraziji parking i njihove upute di se nalaze taman ispadne 2h koliko mi ih je otkazalo sto kasnim jer nema parkinga pa moras parkirati 2 ulice nije pa dok dodes do njih eto ti problema ili sta su morale cekat 10 min vise.Jednoj sam zakasnia 5 min nasa napokon vrata di se nalazi i saljem poruku evo me ispred kaze tvoje vrijeme je proslo
Mogu mislit , dođeš dole i poljubiš vrata !!A, ti si iz ovog kraja ( Mak rivijera ) ? Ja sam tek početnik iša 4-5- puta od početka maja , ali nikad nisan promašio termin. Jebiga lako ovima iz ST. Pođen uvik pola ure ranije, jutarnji termin, zaobilaznica Omiš . Obavezno prije kod kući na većem ekranu lociram gdje j je adresa i mogući parking. Ubacim u navigaciju i budem uvik 15-20 min prije zakazanog. Samo je jedna rekla bilo u 10 dog. kaže ajde u 11. kažem mala ja sam ispred strana. Ok kaže. Možd bolje da sam dalje, ovako samo povremeno idem
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|