kokolino84
Well-known member
Evo ti lajkDakle sve sto napišu potomci Ijaka, Frica a to su serator, kuratisplico, torcidamertojak, rocco kokolino i slični obisite mačku o rep...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti lajkDakle sve sto napišu potomci Ijaka, Frica a to su serator, kuratisplico, torcidamertojak, rocco kokolino i slični obisite mačku o rep...
Nisu bonovi, kes na ruke, nije cura sa slika, prije se oglasavala ka vrckasta plavusaJel ova čemu ili su Bonovi
Živa vatra🔥ST najbolji provod u gradu‼️💌😈diskrecija zajamčena. 😊
Whatsapp poruke preferiram😘😊💌 Mlada cura 24god za odličnu zabavu i užitak! 💭😘🔥 Sve! 😉🫦 Dodi i uživaj.🫣😘 Neka nam masta…www.oglasnik.hr
Jesi bija kod nje ?Nisu bonovi, kes na ruke, nije cura sa slika, prije se oglasavala ka vrckasta plavusa
Jesan proslu god, onako osrednja akcija. Fizicki mrsavija cura, silikoni, ne bi isa opet da me pitas. Tebi mozda bude top. Javi joj se, odi na adresu pa vidi iz prve ruke. Niko ti ne brani da se okrenes i odes caJesi bija kod nje ?
Pročitaj tekst unazad i vidit ćeš da je Tutti-frutti jedini koji je pocea srat po nekolicini nas,i to bez ikakvoga razloga, šta pišemo recenzije cura..Alooooo ekipa aj se smirite to šta serete jedan po drugom je katastrofa... Ako nekog zanima neka pička neka pita jel bio netko da nebi bija zajeb ili ako je netko riješila koju nek napiše svoje mišljenje i to je to. Možete u private poruke jedan po drugom a ne da svi mi čitamo. Ajmo pomoći jedan drugom a ne odmoći
Ma šta te boli K za njega. Meni osobno, puno su pomogli komentari ove i na prijasnjem forumu, jer vidim par istim nadimaka i znam da je provjereno a da je sve posli stvar kako je neko dozivia osobu na suprotnoj strani, tebi je možda lipa za 10, meni za 9, ali mi nece bit za 2, jer kažem ti, ima vas par preka kojima sam i ja odlucia di cu. A sad, kakve je ona volje, to niko od nas, ni nasa lova ni nas K ne može prominit, ako si joj danas deseti, za K ti da joj das i 500 keksica. Samo ti udaraj, pamet u glavu i pisi i dalje.Ma šta će picketina najobičnija..muški provokator,drkađija
Koliko sam upratia,tek je došla a nisan ju stiga prekrstit..jeli bia već neko kod nje?
Ma neću se ja prepucavat sa njim,samo san mu napisa ukratko da odjebe i to je to..njegovo mišljenje me uopće ne diraMa šta te boli K za njega. Meni osobno, puno su pomogli komentari ove i na prijasnjem forumu, jer vidim par istim nadimaka i znam da je provjereno a da je sve posli stvar kako je neko dozivia osobu na suprotnoj strani, tebi je možda lipa za 10, meni za 9, ali mi nece bit za 2, jer kažem ti, ima vas par preka kojima sam i ja odlucia di cu. A sad, kakve je ona volje, to niko od nas, ni nasa lova ni nas K ne može prominit, ako si joj danas deseti, za K ti da joj das i 500 keksica. Samo ti udaraj, pamet u glavu i pisi i dalje.
Top je al ne odgovara na poruke
Koliko sam upratia,tek je došla a nisan ju stiga prekrstit..jeli bia već neko kod nje?
A posla san i ja ima uru,ništa..Top je al ne odgovara na poruke
Na forumu san ima par miseci,pa nisan zna jbgPa o njoj se zna vec par godina da se isplati ic. Ako ti oce odgovorit
Jbg nisan..posal mi baš ne dopušta, neman baš toliko vrimena ko zadnjih 20dana,a i triba odmorit par dana od prošlih akcija hahaJos brazilka, a nisi isa do nje. Popustija si.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|