Drža bi u vrtlu ka strašiloSliči na Gorilu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drža bi u vrtlu ka strašiloSliči na Gorilu
Nej daj da ti duva bez kabanica i ne daj joj umjetno disanjeInače momci, ima li straha od kakvih boleština... Je li neko nešto uvatio...? Sumnjivo mi je ako velika većina duva "na golo" i žvaljaka se...
Da... i netrpaj kurac u pizdu. Najbolje doc do nje, pojest zajedno jedan kepab a poslje duvan i žujaNej daj da ti duva bez kabanica i ne daj joj umjetno disanje
Rekao i ja pa porekao .
#boljesritnodrkatnegosvaštajebatDa... i netrpaj kurac u pizdu. Najbolje doc do nje, pojest zajedno jedan kepab a poslje duvan i žuja
TopKaže jedan kolega iz Rijeke da se isplati otić..
Kurati a i Senator, a šta vi znate popizdit i planit !!!
Lipo su se javile Mel i Roxanne hahahah
100% se šire neke klice, samo niko ne želi platit 300 eura za temeljito testiranje na sve spolno prenosive bolesti. Još kad uzmeš u obzir da se puno povećalo jebanje kurvi po Splitu i međusobno se jebaju i varaju, ko zna šta će bit od nas kad krenu simptomi za 5 6 godina.Inače momci, ima li straha od kakvih boleština... Je li neko nešto uvatio...? Sumnjivo mi je ako velika većina duva "na golo" i žvaljaka se...
Ni meni isto,posla 2 porukeJa poslao poruku Roxane, jer sam pročita recenzije da je dobra.
I nije mi odgovorila...
vec bi ima simptome,jedino je hiv tesko skuzit jer su simptomi skoro pa neprimjetni100% se šire neke klice, samo niko ne želi platit 300 eura za temeljito testiranje na sve spolno prenosive bolesti. Još kad uzmeš u obzir da se puno povećalo jebanje kurvi po Splitu i međusobno se jebaju i varaju, ko zna šta će bit od nas kad krenu simptomi za 5 6 godina.
Blaženi Hamburg i poznati Repeerbahn ( St. Pauli ) . Radio i živio u blizini još dok sam bio neoženjenvec bi ima simptome,jedino je hiv tesko skuzit jer su simptomi skoro pa neprimjetni
Zna li neko nešto o ovoj mladoj dami? Ako nije fejk mislim da je mala pun pogodak... barem tako izgleda...
Antonela
Mlađa djevojka 156/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je očekivana i…www.oglasnik.hr
Šta ja znan Eliza. Glatka obrijana čista i da se lzat. I jedna starija talijanka. Samo šta nije baš glatka nego trimana a i nema joj oglasa više.Ima li koja dobra a da se da lizat? Da ima lipu obrijanu picu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|