Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko nešto o ovoj mladoj dami? Ako nije fejk mislim da je mala pun pogodak... barem tako izgleda...
![]()
Antonela
Mlađa djevojka 156/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je očekivana i…www.oglasnik.hr
Šta ja znan Eliza. Glatka obrijana čista i da se lzat. I jedna starija talijanka. Samo šta nije baš glatka nego trimana a i nema joj oglasa više.Ima li koja dobra a da se da lizat? Da ima lipu obrijanu picu
Nije samo po Splitu prijo moj, one dolaze iz bilog svita, bilo bi lipo kada bi imale zatvoreni krug klijenata, onda bi bilo puno sigurnije...100% se šire neke klice, samo niko ne želi platit 300 eura za temeljito testiranje na sve spolno prenosive bolesti. Još kad uzmeš u obzir da se puno povećalo jebanje kurvi po Splitu i međusobno se jebaju i varaju, ko zna šta će bit od nas kad krenu simptomi za 5 6 godina.
To je ko "a la carte" restaurant, imaju i to na meniju, uzmeš samo toplo predjelo i desert...A ima mozda koja u Splitu da bi samo pušenje i drkanje odradila?
Jebiga čeka se plaća pa gledam jeftinije opcije za uspavat se nakon izlaskaTo je ko "a la carte" restaurant, imaju i to na meniju, uzmeš samo toplo predjelo i desert...![]()
Sumnjam da naplaćuju po izvršenoj usluzi, kolko vidim, minimalna "start" tarifa je pola ure=150 eurona, pa šta odabereš... Ako hoćeš za minimalno tu lovu te može učit i španjolski....Jebiga čeka se plaća pa gledam jeftinije opcije za uspavat se nakon izlaska![]()
Alkohol?Jebiga čeka se plaća pa gledam jeftinije opcije za uspavat se nakon izlaska![]()
Trebaju obavezno uvest Budget opciju...Jebiga čeka se plaća pa gledam jeftinije opcije za uspavat se nakon izlaska![]()
Jebiga čeka se plaća pa gledam jeftinije opcije za uspavat se nakon izlaska![]()
Probaj ali teško, samo stari poznaniciPošto se Roxanna nejavlja,koja je šema sa Sabrinom?kako ona funkcionira..pošto ju zadnjoj turom kad je bila tu,nisan stiga..
Skužia san tnx svakakoProbaj ali teško, samo stari poznanici
Raspisala se ka da vodi GLS i Gartner.
Je 2 su u stanu,druga prija još bolja
Evo nešto, mogla bi ga bacit "pod ručnu" za stoju, pola ure=stoja...![]()
Sabrinu ko nije proba nezna šta valja,a tijelo tekPošto se Roxanna nejavlja,koja je šema sa Sabrinom?kako ona funkcionira..pošto ju zadnjoj turom kad je bila tu,nisan stiga..
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|