SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

100% se šire neke klice, samo niko ne želi platit 300 eura za temeljito testiranje na sve spolno prenosive bolesti. Još kad uzmeš u obzir da se puno povećalo jebanje kurvi po Splitu i međusobno se jebaju i varaju, ko zna šta će bit od nas kad krenu simptomi za 5 6 godina.
Nije samo po Splitu prijo moj, one dolaze iz bilog svita, bilo bi lipo kada bi imale zatvoreni krug klijenata, onda bi bilo puno sigurnije... 🤷‍♂️ U biti ja sam da ih se potpuno legalizira, jbga, bolje one nego kladare i kockarnice (njih bi potpuno zabranio) ali da tu postoji nekakav red, da su sa zdravljem uredne i da se to kontrolira... Ima jedan vic šta je skrojen po istinitom događaju iz Bosne otprije 30-ak godina: "dođe unproforac kod Fate, obavi posal i posli plaća njenom dilberu Muji. Pita Mujo unproforca: jel'ba unproforac, imaš li ti potvrdu da nemaš sidu?!? Unproforac kaže nema problema, evo potvrde i izvadi papir, a Mujo će:... E sada ti više ne treba...."...🤷‍♂️🤔

Vec duže vrime je Gabrijela Simunac u Splitu i vidim oglas na PO da je aktivan(dali je stvarno to njen oglas ili fake)
Dali se ko uspija dog s njom i dali je bio s njom
Moze li ko dati vise info
Tnx

Nije samo po Splitu prijo moj, one dolaze iz bilog svita, bilo bi lipo kada bi imale zatvoreni krug klijenata, onda bi bilo puno sigurnije... 🤷‍♂️ U biti ja sam da ih se potpuno legalizira, jbga, bolje one nego kladare i kockarnice (njih bi potpuno zabranio) ali da tu postoji nekakav red, da su sa zdravljem uredne i da se to kontrolira... Ima jedan vic šta je skrojen po istinitom događaju iz Bosne otprije 30-ak godina: "dođe unproforac kod Fate, obavi posal i posli plaća njenom dilberu Muji. Pita Mujo unproforca: jel'ba unproforac, imaš li ti potvrdu da nemaš sidu?!? Unproforac kaže nema problema, evo potvrde i izvadi papir, a Mujo će:... E sada ti više ne treba...."...🤷‍♂️🤔

Da za leglizaciju svakako. Bit ču malo dosadan, navest ću jedan primjer svog iskustva iz Hamgurga. Dolazim u jedan tada na dobrom glasu bordel . Uđem i na recepciji izaberm sve što hoću ono u detalje . odem na kat i sve to odrdim, to sada nije bitno. Vraćam se hodnikom i iz znatiželje gledam u otvorene sobe gdje su slobodne cure uvik ih je lipo vidit :)Na ulazu u svaku sobu tablica sa svim redovitim testiranjem i pregledima. Kod jedne primjetim da zadnji test na spolne bolesti vrijedi još 1 -2 dana a znam po tadašnjem pravilu već je morao biti urađen novi test ( 7 dana prije isteka čini mi se da je bilo ) I na recepciji po povratku kažem zgodnoj maloj ta i ta soba fali vam novi test. Ona odmah ali odmah zove službu i provjere to,. Tu djevojku isključuju i više ne nude do slijedećeg testa. Kazne su ogromne ako kontrola uleti. Ja sve gledam a recepcionerka meni " puno hvala na upozorenju , za vas od nas 2 ulaza gratis po želji Ja se nasmiješim pitam hoćeš ti biti gore pa Danke i Bis bald Eto tako izgleda kad je sve uređeno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh