Smokva.com

Evo, najiskrenije. Mene nema na Tinderima, Badoo-ima i slicnim cudima, ali na smokvi imam profil od 2005. Evo, vec dvadeset godina. Vrlo sam komunikativan, pokusavao lijepo, grubo, ovako, onako. Izdasan sam i sa slikama bio, diskretnim, konkretnim itd itd.. Zanimalo me koliko moze biti besmisleno.. nasao zabavu u tome. Za 20 godina, dva puta jebao na smokvi... doslovno DVA puta. Toliko o Smokvi:) Odlicna za gubljenje vremena:)

Ljudi ne znam šta vam nije jasno oko Smokve. Sigurno preko 99% vaših poruka tamo je bilo prema parovima koji uopće niti ne traže solo frajera, ili taj čas ne traže nikoga za sex. Parovi vam znaju bit u svađi, il žena ima mengu, il nemaju vremena i slično. Obično tada muž bude online i iz dosade skrola po Smokvi a vi mu šaljete kurčeve u inbox. Hvala bogu da idete ljudima na živce i naravno da nećete dobiti odgovor.. 🤷🏼‍♂️

Ljudi ne znam šta vam nije jasno oko Smokve. Sigurno preko 99% vaših poruka tamo je bilo prema parovima koji uopće niti ne traže solo frajera, ili taj čas ne traže nikoga za sex. Parovi vam znaju bit u svađi, il žena ima mengu, il nemaju vremena i slično. Obično tada muž bude online i iz dosade skrola po Smokvi a vi mu šaljete kurčeve u inbox. Hvala bogu da idete ljudima na živce i naravno da nećete dobiti odgovor.. 🤷🏼‍♂️
Hvala sta si prosvijetlija net ;)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh