dexter1202
Member
koja je to!?Digo mi se qurčić čim sam vidio video. Prije je slala samo čedne slike, izgleda da se raspištoljila i izopačila u zadnje vrijeme, takve trebamo, a ne domaći škart.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja je to!?Digo mi se qurčić čim sam vidio video. Prije je slala samo čedne slike, izgleda da se raspištoljila i izopačila u zadnje vrijeme, takve trebamo, a ne domaći škart.
Flavia imaš link na stranici prijekoja je to!?
Istekao je link, ne znam da li je zaživjelo..Šta je s telegram grupom?
Nesto smijesno
Isto ko i na slikama. Ako je zoves kod sebe vjv joj moraš platit i taksi ne znam sad u Zadru. Al u zg bi to izgledalo 250 sat ako ideš do nje a da dod tebe taksi vamo tamo može izac skuplje 300-400€ sad ovisi kak koja traži. Ja sam uvijek išao do njih tak da ovaj dio da je zoves sebi doma u hotele nezz kak točno funkcionira al vjv traže vide.Bok. Imam par pitanja o Cindi Lii. Vidim da je u Zadru, a ja isto stigao prije par dana. Ona mi je trenutno jedna od najboljih, barem prema profilu.
Kako izgleda uživo? Je li bolje otići do nje ili je pozvati kod sebe u apartman? Je li aktivna? Problemi s erekcijom?
Ma stvar je u tome da me pali ponekad obući tange, haljinu i visoke pete, pa ne bih tamo sve nosio, nego bih da je tako dočekamIsto ko i na slikama. Ako je zoves kod sebe vjv joj moraš platit i taksi ne znam sad u Zadru. Al u zg bi to izgledalo 250 sat ako ideš do nje a da dod tebe taksi vamo tamo može izac skuplje 300-400€ sad ovisi kak koja traži. Ja sam uvijek išao do njih tak da ovaj dio da je zoves sebi doma u hotele nezz kak točno funkcionira al vjv traže vide.
Aktivna je i nema problema .
Niko nis ne trazi, a koji su laznjaci?
ljubavni-oglasnik.net
ljubavni-oglasnik.net
ljubavni-oglasnik.net
Obrisano...bila 15 dana aktivna, skoro 100 clanova, ali niko nista ne pise, tako da nema smisla drzat je aktivnomGdje je nestala telegram grupa?
Gdje dolazi u koji gradBio kod ove. Kaze da dolazi kod nas....super iskustvo.....https://distintas.net/ts-alehia-24cm
Gdje dolazi u koji grad. Od te boli guza jedno 4 dana. Ako dolazi u Split @St boy
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|