SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

filipdominatrix sa feta, dom/domina iz Srbije, ima li itko iskustva s njim/njom i jel to ex guy ili i dalje tip koji se pali na trans? Meni nista nije jasno, pise non binary pa ajd sad znaj sta to znači i koju stvar ima. Vidio sam da je bio/la ovo ljeto u Osijeku na nekom privatnom partyu.
 
Gdje dolazi u koji grad🤔. Od te boli guza jedno 4 dana. Ako dolazi u Split @St boy

Sad bu valjda radio link da se ne mora Copy paste
 
Da li neko zna ima li neka Ts osoba kojim slucajem u okolini Brckog ,Orasja ,Arizona ili Hr u pogranicnom podrucju ,hvala unaprijed.
 
Jel se zna sta za Šibenik?
Nezz iskreno jel ima koja. Jedino da odeš u Split tamo ti je Cindi ja msm ili Zadar imaš ruby Hot i sashu horse ako nisam pobrko . Pitanje kolko se to isplati imaš sigurno sat i pol do jednog ili drugog grada i Nazad tolko to su 3h+ gorivo zato kažem Nezz kolko je isplativo putovat .
 
Guza je trenutno na godišnjem ulaz zabranjen🤣🤣🤣
Znači išao si na šivanje u bolnicu? Ja planiram nešto uskoro da odčepim unutrašnje hemoroide. Flaviu sigurno, već me guziila. Imaš li koji TS par za preporuku jer planiram sendvič, jednu guzim a druga mene guzi u isto vrijeme. To još nisam probao, kao opcije također TS plus ženska ili dvije ženske (jedna sa straponom). Platio bi 100 Eura svakoj. Vjerojatno bi brzo svršio prvi put, tako da ga ne bi ni vadio vani nego bi namjerno nastavio za drugi torpedo "na silu" još zagrijan, nadam se da neće primjetiti, tako se to radi.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh