Medo Brundo
New member
Gdje je nestala telegram grupa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrisano...bila 15 dana aktivna, skoro 100 clanova, ali niko nista ne pise, tako da nema smisla drzat je aktivnomGdje je nestala telegram grupa?
Gdje dolazi u koji grad. Od te boli guza jedno 4 dana. Ako dolazi u Split @St boyBio kod ove. Kaze da dolazi kod nas....super iskustvo.....https://distintas.net/ts-alehia-24cm
Gdje dolazi u koji grad. Od te boli guza jedno 4 dana. Ako dolazi u Split @St boy
Guza je trenutno na godišnjem ulaz zabranjenGdje dolazi u koji grad. Od te boli guza jedno 4 dana. Ako dolazi u Split @St boy
Nezz iskreno jel ima koja. Jedino da odeš u Split tamo ti je Cindi ja msm ili Zadar imaš ruby Hot i sashu horse ako nisam pobrko . Pitanje kolko se to isplati imaš sigurno sat i pol do jednog ili drugog grada i Nazad tolko to su 3h+ gorivo zato kažem Nezz kolko je isplativo putovat .Jel se zna sta za Šibenik?
Znači išao si na šivanje u bolnicu? Ja planiram nešto uskoro da odčepim unutrašnje hemoroide. Flaviu sigurno, već me guziila. Imaš li koji TS par za preporuku jer planiram sendvič, jednu guzim a druga mene guzi u isto vrijeme. To još nisam probao, kao opcije također TS plus ženska ili dvije ženske (jedna sa straponom). Platio bi 100 Eura svakoj. Vjerojatno bi brzo svršio prvi put, tako da ga ne bi ni vadio vani nego bi namjerno nastavio za drugi torpedo "na silu" još zagrijan, nadam se da neće primjetiti, tako se to radi.Guza je trenutno na godišnjem ulaz zabranjen
Ima u BrckomDa li neko zna ima li neka Ts osoba kojim slucajem u okolini Brckog ,Orasja ,Arizona ili Hr u pogranicnom podrucju ,hvala unaprijed.
Moze brojIma u Brckom
Imas br na cityofove BrckoMoze broj
Sto lazes i seresImas br na cityofove Brcko
Pa ima 3 oglasa ko laze jebem te ustaSto lazes i seres
Tel: 064/677-677
|
|
|
|