SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ekipo, pitanje, koj vam je gust ovdje trpati ovaj olos, zasto ne odete recimo na Thailand ili Filipine i jebete do milje volje puno bolji materijal nego sta ovdje mozete naci?

Ekipo, pitanje, koj vam je gust ovdje trpati ovaj olos, zasto ne odete recimo na Thailand ili Filipine i jebete do milje volje puno bolji materijal nego sta ovdje mozete naci?
A cijena puta do thailanda🤔 kolko 300,400€ a ovdje nađeš za 1h za 250€ i tjt a tamo smjestaj put potrošiš nezz ni ja 500-600€ da bi jebo kolko možda 1 dan par min i ajde u zg nazad

Kelly Wild je bila odlična, tvrd qurac i jebala je dobro, za razliku od većine ona je guzila dok klijent ne svrši obilno, a nije požurivala i nije bila skupa, ondašnjih 700 hrk. Šteta što je nena ovdje odavno.
Kelly je super. Ja često idem u Zürich pa se tamo s njom zabavim. Bio sam tako prošli tjedan. U međuvremenu je malo smanjila sise ali zato je još žešća kurcem. Ima i profil na Onlyfans ( i ja sam na jednom videu gdje me žestoko jebe) i stalno je na PrePu pa uglavnom udara bez gumice. Sve u svemu najbolja aktivka koja zalazi u naše krajeve.

Jako simpatična, lijepa u faci.
Malo je mršavija nego na slikama i ima lijepo tijelo.
Nema 22 cm, ali ima tanjega cca. 19 cm. Taman za mene, ne prevelik i ne premali.
Prvo smo 69, pa me guzila nekih 10 min.
Jebozovnu facu ima, pa sam uživao i lijepo svršio.
Sve pohvale. Između boljih kod kojih sam bio.

Jako simpatična, lijepa u faci.
Malo je mršavija nego na slikama i ima lijepo tijelo.
Nema 22 cm, ali ima tanjega cca. 19 cm. Taman za mene, ne prevelik i ne premali.
Prvo smo 69, pa me guzila nekih 10 min.
Jebozovnu facu ima, pa sam uživao i lijepo svršio.
Sve pohvale. Između boljih kod kojih sam bio.
Jesi joj svrsio u usta ili

Sad bu valjda radio link da se ne mora Copy paste

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh